ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Θωμάς Τοροσίδης: “Μπορεί να άλλαξα ομάδα, όμως η αγάπη για τον Κρόνο δε θα σταματήσει ποτέ”

Μεταγραφή για τον παίκτη του Κρόνου Θωμά Τοροσίδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης Santos Πανοράματος FC που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Μακεδονία. Ο 18χρονος  επιθετικό που παλαιότερα αγωνίστηκε με τις Κ11 και Κ12 του ΠΑΟΚ έγραψε στο Facebook:

“Το ότι πηγαίνω να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα δε σημαίνει ότι ξεχνάω την οικογένεια που με μεγάλωσε και με έκανε έναν τέτοιο άνθρωπο. Χωρίς τον Παναγιώτη Μπαμπούλη ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, δε θα κατάφερνα τίποτα. Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου και η αγάπη μου για την ομάδα του Κρόνου δε θα σταματήσει να υπάρχει ποτέ. Καλή συνέχεια και πορεία έως την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου και συμπαίχτη μου Φάνη Τηλιο που δίπλα του έμαθα πολλά και σημαντικά.
Σας ευχαριστώ για όλα ξανά.”

Ανακοίνωση του Santos Πανοράματος FC:

Καλώς ήρθες Θωμά!
Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε σήμερα η ομάδα μας καθώς ο Θωμάς Τοροσιδης όπου μέχρι πρότινος άνηκε στον Κρόνο Καστοριάς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση μας. Ο Τοροσιδης είναι γεννημένος το 1999 και θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της δυτικής Μακεδονίας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου κατέγραψε εξαιρετικές εμφανίσεις και το όνομα του έγινε γνωστό στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πλέον οι κύριοι Ιωσηφίδης και Αράπης προσθέτουν έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιρική στην επιθετική τους γραμμή. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστησουμε τον Κρόνο Καστοριάς για την άκρως επαγγελματικη του στάση και την συναίνεση του στην μεταγραφή.

 

 

 

 

Back to top button