ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Πρεμιέρα πρωταθλήματος με δύο νίκες και μία ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου

Την Κυριακή 8/10/2017 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της κατηγορίας του Α’ Τοπικού Βόρειας Ελλάδας, οι αγώνες διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη και περιελάμβαναν τις τρεις πρώτες αγωνίστηκες . Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει ομάδες από την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία και την Θράκη.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα αναμένετε να είναι πολύ αμφίρροπο καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά με μεταγραφές ανεβάζοντας το επίπεδο των αγώνων και έτσι κανείς δεν μπορεί  προβλέψει για τις ομάδες που θα ανέβουν στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας , είτε και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο Β’ Τοπικό Βόρειας Ελλάδας.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αντιμετώπισε δυο ομάδες από τον Βόλο και μια από την Θεσσαλονίκη όπου και οι τρεις ήταν πολύ δυνατές και αξιόλογες. Η καστοριανή ομάδα κάνοντας πολύ καλό ροτέισον  καθώς χρησιμοποιήθηκαν και οι πέντε αθλητές της, αρχικά κέρδισε την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου με σκορ 4-1 στις νίκες. Έπειτα στον δεύτερο αγώνα κέρδισε την ομάδα του Απόλλων Βόλου με σκορ 4-2 στις νίκες κάνοντας ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-1 στις νίκες. Στον τρίτο αγώνα της ημέρας ο οποίος είχε διάρκεια περίπου δυόμιση ώρες η καστοριανή ομάδα γνώρισε την ήττα από τον Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης με σκορ 4-2 στις νίκες αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν οριακά υπέρ της ομάδας από την Θεσσαλονίκη  καθώς δυο αγώνες πήγαν στο 3-2 και άλλοι δυο στο 3-1 στα σετ.

Αποτελέσματα:

Γ.Σ. Βόλου – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 1-4

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” –  Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου: 4-2

Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης – Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 4-2

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Ι, Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Αχ, Ζαγκότσης Δ, Ζούπας Μ.

Γ.Σ. Βόλου: Παπαβασιλείου Α, Παπαδημητρίου Κ, Πετρόπουλος Ε.

Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου: Βογιατζής, Λιάπης, Αγιάνογλου

Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης: Ξανθόπουλος Χ, Σβάρνας Ε, Κραχτόπουλος Π

 

 

Back to top button