Καστοριά

Ξεκινά νέα εποχή για τις καστοριανές επιχειρήσεις

Μεγάλο και φιλόδοξο έργο “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Καστοριάς”

Το πρώτο λιθαράκι για την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας των επιχειρήσεων, έβαλε σήμερα το Επιμελητήριο Καστοριάς, παρουσιάζοντας στους επιχειρηματίες της περιοχής μας το νέο καινοτόμο εγχείρημα “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Καστοριάς”, που σκοπό έχει την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των καταστημάτων τους.

Το φιλόδοξο αυτό έργο θα προσφέρει νέες ανταποδοτικές ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο προβολής και ηλεκτρονικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Να παρουσιάζουν προσφορές σε ειδικό χώρο Προσφορών, στην Τουριστική Πύλη, ώστε να προσελκύουν περισσότερους αγοραστές και επισκέπτες.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό, όπως: Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Αγροτουριστικά, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Club, Τουριστικά Πρακτορεία, Παραγωγής Τοπικών ή/και Παραδοσιακών Προϊόντων (καλλιτεχνικών, τροφίμων, ποτών, κλπ.). Ειδικά για τα καταλύματα υπάρχει μια καινοτόμος μηχανή on- line κρατήσεων. Η τουριστική πύλη είναι σήμερα σε εννέα γλώσσες και θα ενταχθούν άλλες τρεις και φιλοδοξία είναι να γίνει η νούμερο ένα τουριστική πύλη στην Ελλάδα.

Back to top button