Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Σύλλογος ΛΥΒ τίμησε τον Μιχάλη Κωστάρα (φωτο)

Άρωμα δημιουργίας και καλαισθησίας στην παιδική χαρά ΛΥΒ – Αναμορφώθηκε ο χώρος  

Με την ολοκλήρωση του “καταρράκτη”, μιας καλαίσθητης κατασκευής που στολίζει πλέον στην παιδική χαρά στο ΛΥΒ, ο τοπικός σύλλογος τίμησε τον δημιουργό του κ. Μιχάλη Κωστάρα για την εθελοντική εργασία του και γενικά για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο.

Όταν υπάρχει μεράκι και διάθεση προσφοράς πολλά  μπορείς να δημιουργήσεις, και ο λόγος για τον συμπολίτη μας και μόνιμο κάτοικο στην περιοχή ΛΥΒ κ. Μιχάλη Κωστάρα που εξωράισε με προσωπική του εργασία την ομώνυμη πλατεία μεταμορφώνοντας της σε πόλο έλξης.

Ένα σιντριβάνι με τρεχούμενο νερό, ένας βραχόκηπος που αναδύει φθινοπωρινή ευωδιά, ένα κιόσκι να ξαποσταίνει τους επισκέπτες που θα διαβούν την πλατεία, είναι μερικά από τα επιτεύγματα του δημιουργού.

«Η δραστηριότητα αυτή μου φτιάχνει τη διάθεση και με γεμίζει με συναισθήματα δημιουργίας που βλέπω  έναν απρόσιτο χώρο να μεταμορφώνεται σε ένα όμορφο τοπίο» τονίζει με έκδηλη την ικανοποίηση του  ο κ. Κωστάρας.

Βέβαια για να δημιουργηθούν όλα αυτά συνέβαλε και ο Δήμος Καστοριάς παρέχοντας τα υλικά χώμα και πέτρες ενώ συμπαραστάτης είναι και το ΔΣ του Eξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΥΒ. Τόσο ο πρόεδρος κ Βασίλης Ευαγγέλου, η αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Κωστέα όσο και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Ιωάννης Μπάρδος ευχαρίστησαν δημόσια τον κ. Μιχάλη Κωστάρα για τις δημιουργίες τους αυτές, καλώντας μάλιστα το κόσμο να τις δει από κοντά.

https://youtu.be/Pf2mYPx_5Xs

 

Back to top button