ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Τελετή αποφοίτησης της Ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ 2017 (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Ακαδημίας Κανόε-Καγιάκ για το 2017. Ανάμεσα σε αυτούς που πήραν το δίπλωμα ήταν ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας και η παίκτρια του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς Νικόλ Τζιάρα

Kastoria Outdoors: Βρεθήκαμε λοιπόν με τα παιδιά της σχολής για να τα πούμε από κοντά και να συζητήσουμε τα του Canoe/Kayak.
Φυσικά είδαν το αποτέλεσμα των κόπων τους αποτυπωμένο στο χαρτί γιατί το αξίζουν!
Εμείς νοιώθουμε τη μέγιστη ικανοποίηση γιατί πάνω απ’ όλα επετεύχθησαν οι γενικότεροι στόχοι της σχολής που είναι οι παρακάτω:
1. Προώθηση της αξίας της κοινωνικότητας του ατόμου (εντάσσομαι και λειτουργώ μέσα σε μία κοινωνική ομάδα).
2. Ενίσχυση στοιχείων του χαρακτήρα όπως η ομαδικότητα (μαθαίνω να συνεργάζομαι με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, να ενδιαφέρομαι και να συνεισφέρω για αυτά και την ασφάλειά τους).
3. Ενίσχυση της υπευθυνότητας, αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερους ρόλους καθώς προχωράει ο μαθητής μέσα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής.
4. Αποβολή τυχόν φοβίας του νερού, αγάπη για τη λίμνη μας κολυμπώντας μέσα στην αγκαλιά της και γενικότερα αγάπη για ολόκληρο το φυσικό περιβάλλον και το οικοσύστημα της Καστοριάς.
5. Να οδηγήσει τον κόσμο της Καστοριάς να ενεργοποιηθεί, να βγει στο απύθμενα όμορφο φυσικό περιβάλλον που τον περιβάλλει, να γυμναστεί και να διασκεδάσει μέσα σε αυτό!
Να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Τουρισμού Καστοριάς κ. Λάζαρο Ζήση για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην τελετή αποφοίτησης της σχολής μας, όλους εσάς που ήρθατε να μοιραστείτε τη χαρά των παιδιών και τη δική μας, μα πάνω απ’ όλα να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές της σχολής!!!
Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν ο,τι κάνουν στη ζωή τους με το ίδιο πάθος που έδειξαν κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών κύκλων της σχολής και να συνεχίσουν να χαίρονται και να απολαμβάνουν με ασφάλεια την επαφή τους με το υγρό στοιχείο!

Kastoria Outdoors

Back to top button