ΚαστοριάΚοζάνη

Στο σπίτι ιερέα σε χωριό της Κοζάνης κρυβόταν η αγνοούμενη Βάϊα Οικονόμου (βίντεο)

Μετά από 12 ημέρες αγωνίας για την οικογένεια της 47χρονης καθηγήτριας, η Βαΐα Οικονόμου βρέθηκε σώα σήμερα, όταν πήγε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας. Εκεί έτυχε να συναντήσει έναν γιατρό που είναι από το συγγενικό της περιβάλλον, ο οποίος την αναγνώρισε αμέσως και κάλεσε τις αρχές.

Πού ήταν όμως όλες αυτές τις ημέρες η 47χρονη μητέρα; Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η Βαΐα Οικονόμου βρισκόταν τις ημέρες της εξαφάνισής της, στο σπίτι ενός ιερέα, σε ένα χωριό μεταξύ Κοζάνης και Καστοριάς.

Όπως θα ακούσετε να λέει στο παρακάτω βίντεο, η σύζυγος του ιερέα, η Βαΐα Οικονόμου ζήτησε βοήθεια από το ζευγάρι, επειδή όπως είπε ήταν «πνιγμένη» από τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η παπαδιά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είχε καταλάβει ότι η Βαΐα Οικονόμου ήταν εξαφανισμένη και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό της. Το ανακάλυψε μόλις χθες. Ακούστε την:

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ο εν διαστάσει σύζυγος της Βαΐας Οικονόμου, με τον οποίο η μαθηματικός έχει αποκτήσει την εξάχρονη κορούλα της που λατρεύει.

Πηγή: TATIANA live

newsit.gr

 

Back to top button