Καστοριά

Λουλουδοφύτευση και καθαριότητα σήμερα στην πόλη (φωτογραφίες)

Λουλουδοφύτευση και καθαριότητα σήμερα στην πόλη από τους υπαλλήλους της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Καστοριάς

Η σειρά μας να φροντίσουμε τα λουλούδια και την καθαριότητα

 

 

 

 

2 Comments

  1. Χθές 24/10/17 και ώρα 7μ.μ στο ‘υψος της εισόδου – από την πλευρά του εμπορικού κέντρου – του πάρκινγκ της Νομαρχίας , έπλεε , μάλλον τρεμουλιάζοντας παρά λικνιζόμενο , στα βρώμικα νερά της λίμνης , ένα ξύλινο κάγκελο μήκους 4-5 μέτρων περίπου .
    Προφανώς , κομμάτι από τα ξύλινα κάγκελα , που σε αρκετά σημεία στέκονται ακόμη στην παραλία , για να μας θυμίζουν , ότι ” ο κόσμος δεν μας δόθηκε , αλλά μας παραδόθηκε ” και έχουμε χρέος – το λιγότερο – να τον συντηρήσουμε όπως τον παραλάβαμε ….

    Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική : Είχες την αίσθηση του ναυαγίου , όχι τόσο της εποχής που το κάγκελο στήθηκε στην παραλία , αλλά της σημερινής εποχής .
    Τα βρώμικα νερά ανακάτευαν παράξενα το στομάχι σου και τη συνείδησή σου και παρέπεμπαν , δεν ξέρω γιατί , στην ” κραυγή ” του Μούνκ .

    Σήμερα , δεν ξέρω , μπορεί το κάγκελο να μην υπάρχει · αν όμως υπάρχει , προτείνω ηλεκτρονικό δημοψήφισμα στο Fuit : τι προτιμάνε οι πολίτες της πόλης , να βλέπουν λουλούδια στο πάρκο ή την παραλία χωρίς το ” ναυάγιο ” ;
    Προσωπικά ψηφίζω καθαρή παραλία ……

    Για το χάλι των νερών,νομίζω , θα ήμασταν άδικοι να αποδώσουμε και πολλές ευθύνες στους σημερινούς μας άρχοντες · το πρόβλημα είναι παλαιό .-

Back to top button