Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Νέα μεγάλη σειρά φωτογραφιών και 16′ βίντεο από την Γιορτή Κάστανου στο Καστανόφυτο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 31η Γιορτή Κάστανου που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού με την συμπαράσταση των κατοίκων του Καστανοφύτου και με σύμμαχο τον….πολύ καλό καιρό.

Επισκέπτες από την Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Βέροια κλπ κατέκλυσαν κάθε χώρο του Δημοτικού Σχολείου του Χωριού.

Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ψημένα και βρασμένα κάστανα, κόκκινο κρασί που πρόσφερε ο Δήμος Άργους Ορεστικού  και να διασκεδάσουν με την δημοτική ορχήστρα ¨ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ¨ και το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου ¨Αργέσται¨ Άργους Ορεστικού

Συγκινητική όπως πάντα η συμμετοχή και η προσφορά των εθελοντών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και κυρίως κατά την ημέρα της εκδήλωσης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, η Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής Σύριζα, η Μαρία Αντωνίου Βουλευτής Ν. Δ., ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ο Σωτήριος Αδαμόπουλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου και Τουρισμού ο Παναγιώτης Κώττας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού Αναστάσιος Ξανθόπουλος οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Καράτζιος,  Αφροδίτη ΜπελονάκηΦώτιος Τατσίδης, και ο Δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Ιωαννίδης.

Ευχάριστη έκπληξη, η ανάβαση που πραγματοποίησαν οι ποδηλάτες του Συλλόγου “620” Καστοριάς με ποδήλατα στην 31η  καστανογιορτή.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο που στηρίζει την εκδήλωση της καστανογιορτής, το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου ¨Αργέσται¨ Άργους Ορεστικού για τους όμορφους χορούς που μας παρουσίασε και όλους τους φίλους και φίλες που κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους

 

 

kastanofito.com

 

 

Back to top button