Καστοριά

“Σκοτωμός” χθες στη ΝΟΔΕ με Τζηκαλάγια και Στέργιο Αδάμ

 

Τους άκουσαν σε όλη την Γράμμου. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κάλεσε τον π. Βουλευτή σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για να του ζητήσει τον λόγο που πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στο facebook ζήτημα που »χτυπούσε τη Μ. Αντωνίου η οποία ήταν παρούσα απόψε στην ΝΟΔΕ.

Η κατάσταση όπως μας ενημέρωναν ήταν απερίγραπτη οι εντάσεις τρομακτικές και το αποτέλεσμα μηδέν.

Στη ΝΟΔΕ ζήτημα πλέον να συμμετέχουν 15-20 άτομα, κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός των υποψήφιων διεκδικητών και από αυτούς μόνο 1-2 συμμετέχουν αλλά και το χειρότερο ότι μια τοπική οργάνωση με τεράστια σε αυτόν τον νομό ποσοστά ασχολείται ελάχιστα με τα τοπικά προβλήματα και φαίνεται πως ο καημός είναι για την επιλογή την επόμενη φορά του βουλευτή.

Στην κρισιμότερη στιγμή για έναν νομό με μεγάλα προβλήματα, Φυσικό Αέριο, Πετρέλαιο, Ανεργία, ελάχιστα έργα, καυσόξυλα, Μεγάλα έργα, Αστυνομικό μέγαρο, Αεροδρόμιο, Γούνα, Φράγμα Νεστορίου και τόσα άλλα, η ΝΟΔΕ φωνάζει με περηφάνια έναν π.Βουλευτή να τον μαλώσει και να του πει τι πρέπει να κάνει ή να μην κάνει…

alphafm.gr

Η επίμαχη ανάρτηση του Ζήση Τζηκαλάγια στο facebook στις 13/10

 

2 Comments

  1. Aυτοί οι ”αγράμματοι” είναι που σε ψήφισαν.. από αυτούς τους αγράμματους ξαναζητάς ψήφο. ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν τι και πως το λες….

Back to top button