Δώρα Ζέμπερη: Το κινητό της στην Ομόνοια – Ένα στοιχείο που λέει πολλά

– Πως εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της άτυχης εφοριακού στο κέντρο της Αθήνας – Ο άνθρωπος που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε στην Ομόνοια – Ενισχύει το ενδεχόμενο ληστείας το στοιχείο ότι ο δράστης πήρε το κινητό της – Μεγάλο ερώτημα το γιατί δεν έσπευσε άμεσα να το απενεργοποιήσει

Η Δώρα Ζέμπερη έχασε με άγριο τρόπο τη ζωή της στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή πήρε μαζί του το κινητό το οποίο, όπως δείχνουν νέα στοιχεία, εξέπεμπε σήμα μέχρι και την περιοχή κοντά στην Ομόνοια, ώρες μετά το θάνατο της εφοριακού.

Ανατροπή στα δεδομένα φέρνει το νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” το κινητό της άτυχης εφοριακού εξέπεμπε σήμα αρκετές ώρες μετά την άγρια δολοφονία.

Μάλιστα μετά από έρευνες των αστυνομικών το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου. Είναι μια περιοχή που λέει πολλά στους αστυνομικούς.

Πιθανότερο σενάριο πλέον η ληστεία

Σε αυτή την περιοχή γίνεται μεγάλη διακίνηση κλοπιμαίων. Κλεπταποδόχοι αγοράζουν κλεμένα αντικείμενα από κλέφτες και ληστές και ειδικά αντικείμενα όπως κινητά από μικροκλοπές σε καθημερινή βάση.

Έτσι πλέον όλα δείχνουν ότι η άτυχη 32χρονη έπεσε θύμα ληστή ο οποίος μάλιστα δεν είχε την ικανότητα να σκεφτεί πως πρέπει να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με το “Έθνος” τώρα οι αστυνομικοί προσανατολίζουν την έρευνα σε άτομα τα οποία έχουν “φάκελο” για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν, “χτενίζοντας” ταυτόχρονα την περιοχή στα πέριξ της Ομόνοιας για τον εντοπισμό και του ατόμου που την ημέρα της δολοφονίας ή την επόμενη αγόρασε από τον δράστη το κινητό.

Φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη έχει φέρει τους αστυνομικούς πολύ κοντά στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Οι 14 μαχαιριές

Ενώ οι αστυνομικοί έχουν στρέψει τις έρευνες στις βάσεις δεδομένων με σεσημασμένους κακοποιούς τόσο στο επίπεδο των επιθέσεων όσο και στο επίπεδο της κλεπταποδοχής, πάντα μένει ανοιχτό το ερώτημα για τον τρόπο της επίθεσης.

Το γεγονός ότι ο δράστης χτύπησε την άτυχη 32χτονη 14 φορές με το μαχαίρι προβληματίζει. Έτσι μένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο το κίνητρο να ήταν άλλο, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός η άτυχη εφοριακός να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση η οποία κατέληξε σ τη δολοφονία με τον δράστη να αρπάζει και τα προσωπικά της αντικείμενα.

newsit.gr