Η ΝΟΔΕ Καστοριάς για τον θάνατο του Αθανάσιου Μηταλίδη

Με αφορμή την αναγγελία θανάτου του μέλους της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στελέχους της ΝΟΔΕ Καστοριάς Αθανασίου Μηταλίδη – διατελέσαντα σε επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς φορείς του τόπου μας και επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου & Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Καστοριάς, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  • Να παραβρεθούν τα μέλη της ΝΟΔΕ στην εξόδιο ακολουθία
  • Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
  • Να δημοσιοποιήσει το παρόν ψήφισμα

Για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, ο Σάκης Μηταλίδης, υπήρξε και θα παραμείνει για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης, εργατικότητας, επιμονής, υπομονής και ήθους, υπόδειγμα για όλους μας. Θα στερηθούμε αγαπημένε μας Σάκη, έντονα την δυναμική παρουσία σου, τη φιλία σου, την πραότητά σου. Η μνήμη σου όμως, θα παραμείνει ζωντανή, θα μας οδηγεί και θα μας συντροφεύει για πάντα.

Στους οικείους του και ειδικότερα στον γιό του Κίμων, που αποτελεί αναπόσπαστο και ενεργό μέλος της κομματικής μας οργάνωσης, η ΝΟΔΕ Καστοριάς εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

 

 

 

 

 

shares