ΕλλάδαΚόσμος

«Exhausted and Exhilarated»: Το πιο… ροκ βιβλίο όλων των εποχων

Oι πιο συναρπαστικές συναυλίες, τα μεγαλύτερα αστέρια της ροκ. Ο φωτογράφος Νέαλ Πρέστον στο βιβλίο του «Exhausted and Exhilarated» (Εξαντλημένος και Ενθουσιασμένος) περιλαμβάνει φωτογραφίες, αναμνήσεις και στιγμές από τη συναρπαστική ζωή του στις περιοδείες, κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής καριέρας που κράτησε πενήντα χρόνια.

Ήταν ο επίσημος φωτογράφος των Led Zeppelin, Queen, Bruce Springsteen και The Who και συνεργάστηκε για μεγάλα χρονικά διαστήματα με τους The Rolling Stones, Fleetwood Mac, Michael Jackson και πολλούς άλλους. Στο βιβλίο, οι φωτογραφίες του συνοδεύονται από αρκετά κείμενα.

«Ο αναγνώστης στο τέλος του βιβλίου θέλω να αισθάνεται σαν να πέρασε ένα χρόνο στον δρόμο με τους Zeppelin με μία μέρα ρεπό, στη συνέχεια έξι μήνες με τους «Guns ‘n’ Roses» με μία μέρα ρεπό και μετά πέντε χρόνια με τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Εξαντλημένος και Ενθουσιασμένος» – Νέαλ Πρέστον.

Φωτογράφισε αμέτρητα εξώφυλλα άλμπουμ και κάλυψε χιλιάδες αποστολές για τα περιοδικά Rolling Stone, Newsweek, Time and People, με τα οποία συνεργάστηκε επί 30 χρόνια.

koutipandoras.gr

Back to top button