ΕλλάδαΚαστοριάΠρόσωπα

Αυτές είναι οι 23 γυναίκες του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ (φωτογραφίες – βιογραφικά)

Οι 23 γυναίκες του Μητρώου Στελεχών από όλη την Ελλάδα που πρωτοστατούν στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αλλάξει το κόμμα
Η ανανέωση προσώπων και ιδεών προχωρά με γοργούς ρυθμούς στη Νέα Δημοκρατία. Η διοργάνωση των θεματικών προσυνεδρίων -με έμφαση σε τομείς όπως η ανεργία, η νεολαία, η αγροτική ανάπτυξη, η ασφάλεια κ.α.– στο δρόμο για το Συνέδριο Θέσεων και Αρχών του κόμματος, που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, αποτελούν τον πρώτο πυλώνα αυτής της ανανεωτικής προσπάθειας.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι η διαρκής διαδικασία ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω του Μητρώου Στελεχών. Μιας αξιοκρατικής, αδιάβλητης και πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίας, που στόχο έχει να φέρει κοντά στη Νέα Δημοκρατία ανθρώπους από την κοινωνία και την αγορά. Άτομα με μικρή ή μεγάλη επαγγελματική πορεία και διαφορετικού επιπέδου μόρφωση, που θέλουν να συνεισφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου. Πρόκειται για πολίτες που καταθέτουν βιογραφικά και αξιολογούνται με διάφανες διαδικασίες για πρώτη φορά στα πολιτική χρονικά της χώρας.

Ανάμεσά τους, υπάρχουν και αρκετές γυναίκες από όλη την ελληνική επικράτεια. Η Voria.gr παρουσιάζει τις 23 γυναίκες που έχουν ανακοινωθεί από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Είναι γυναίκες κάθε ηλικίας, κάποιες από τις οποίες έχουν οικογένεια με παιδιά, προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και έχουν ως κοινό παρονομαστή το γεγονός ότι βλέπουν το Μητρώο Στελεχών ως ευκαιρία να ενεργοποιηθούν στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας τους.

Ποιες είναι

Οι 23 γυναίκες που αποτελούν το νέο πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι:

 

Αγνή Κανδύλη

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1979.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς και Γενική Γραμματέας του σωματείου Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Καστοριάς Η ΕΣΤΙΑ.
Είναι επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και Γονέων Ν. Καστοριάς και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, μέλος της επιτροπής Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Πολιτισμού Τουρισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης., μέλος του Δ.Σ. Της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας – Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», Τομεάρχης Νομικού Τμήματος Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς (Εθελοντικό τμήμα αντιμετώπισης καταστροφών), μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) και υπεύθυνη του γραφείου ενημέρωσης ΠΟΜΙΔΑ στο Ν. Καστοριάς.
Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μυκωνιάτη, δικηγόρο επίσης, με τον οποίο και διατηρούν από κοινού δικηγορικό γραφείο
Δείτε τις υπόλοιπες γυναίκες του Μητρώου Στελεχών στο voria.gr 

 

 

 

Back to top button