Ευγ. Τριβιζάς: Η Φρουτοπία υπάρχει!

Τις πύλες του άνοιξε προχθές στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI το θεματικό πάρκο και μουσείο «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά». Πρόκειται για ένα μαγικό και διαδραστικό ταξίδι στους μυστικούς κόσμους του αγαπημένου συγγραφέα μικρών και μεγάλων, όπου η ΔΕΘ- HELEXPO και η δημιουργική ομάδα Dream Workers, με τη συμμετοχή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, φιλοδοξούν να προσφέρουν σε ανθρώπους κάθε ηλικίας αξέχαστες εμπειρίες.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η δημιουργία ενός Θεματικού Πάρκου τεσσερισήμισι χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων δεν είναι κάτι το απλό. Πρόκειται για μια απαιτητική, δαπανηρή και χρονοβόρο προσπάθεια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που η HELEXPO, οι Dream Workers και η Ανώτατη Σχολή Κάλων Τεχνών ζωντανεύουν τα βιβλία μου με τόσο εντυπωσιακό και εμπνευσμένο τρόπο».

«Σε επιστολές, προσθέτει, «που μου στέλνουν οι μικροί μου φίλοι, με ρωτάνε ξανά και ξανά αν υπάρχει η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, πώς μπορούν να έρθουν στο Νησί των Πυροτεχνημάτων και αν είναι δυνατόν να δουν τον Οράτιο Αοράτιο, το αόρατο πράσινο καγκουρό. Μπορούνε τώρα και το Νησί των Πυροτεχνημάτων να επισκεφθούν και να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ υπάρχει και να δουν από κοντά ένα αόρατο πράσινο καγκουρό. Και όχι μόνο… Μπορούν να μεταμορφώσουν έναν μανάβη σε βίδα, να χορέψουν ταραντέλα με τον Ρούνι-Ρούνι το υπέροχο καλό γουρούνι, να περιπλανηθούν στο μυστηριώδες κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας, να θαυμάσουν τον τελευταίο μαύρο μονόκερο, να ξεφύγουν από τη Δόνα Τερηδόνα που θέλει να τους κλέψει τα χαμόγελα και να ταξιδέψουν με το εξπρές των ονείρων που μεταφέρει στα πέρατα του κόσμου βαρέλια με πειρατικό ρούμι, τσουβάλια με γύρη από χρυσάνθεμα, ασημένιες κουδουνίστρες και ροζ ρουμπίνια».

Σημειώνεται ότι το θεματικό πάρκο «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» θα φιλοξενείται στο HELEXPO MAROUSSI μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

ΑΠΕ

shares