Κόσμος

Η Ιταλία πληρώνει 1.900 ευρώ όποιον πάει να μείνει σε αυτό το χωριό (βίντεο)

Προσφέρονται 1.900 ευρώ και μειώσεις στο ενοίκιο σε όποιον μετακομίσει σε αυτό το γραφικό χωριό της Ιταλίας. Διαβάστε τον λόγο.

Όποιος τυχερός πάει να μείνει σε αυτό το απομακρυσμένο αλλά πανέμορφο χωριό της Ιταλίας, πληρώνεται 1.900 ευρώ. Πρόκειται για το γραφικό ιταλικό χωριό, Bormida.

Γιατί όμως δίνονται τόσα λεφτά; Ο πληθυσμός του χωριού συνεχώς μειώνεται αφού οι κάτοικοί της μετακομίζουν στην πόλη και οι γεννήσεις βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα, στο χωριό μένουν μόνιμα μόλις 394 άτομα.

Για αυτούς τους λόγους, η πολιτεία ανέλαβε δράση και προσφέρει λεφτά σε όσους μετακομίσουν στο πανέμορφο αυτό χωριό. Μάλιστα, το χωριό ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν μειώσεις στα ενοίκια των νέων κατοίκων της που θα ξεκινούν από 50 ευρώ τον μήνα. 

Το χωριό βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Liguria, η οποία απέχει 50 χιλιόμετρα από την πιο κοντινή πόλη, την Γένοβα. Το χωριό έχει έναν κεντρικό δρόμο, 4 εστιατόρια και ένα ταχυδρομείο. Η αρχιτεκτονική του χρονολογείται γύρω στο 1.200 και η θέα από το πιο ψηλό κτήριο κόβει την ανάσα.

Εσείς τι περιμένετε; Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Back to top button