ΕλλάδαΚόσμος

Τεράστιες ουρές αναμονής για το νέο iPhone X παρά την τσουχτερή τιμή του

Οι πιστοί οπαδοί της Apple δεν δίστασαν να περιμένουν υπομονετικά για πολλές ώρες στην ουρά σε ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να αγοράσουν παρά την τσουχτερή τιμή το iPhone X που λάνσαρε ο αμερικανικός κολοσσός, ο οποίος ήδη προεξοφλεί ότι το επετειακό του smartphone θα είναι εμπορική επιτυχία.

Λόγω της διαφοράς ώρας, οι Καλιφορνέζοι ήταν μεταξύ των τελευταίων τυχερών που τελικά κατάφεραν να πιάσουν στα χέρια τους το νέο μοντέλο, που κυκλοφόρησε με αφορμή την επέτειο 10 ετών από την πρώτη του εμφάνιση. Στο Σαν Φρανσίσκο οι λάτρεις της τεχνολογίας δεν πτοήθηκαν και παρέμειναν για ώρες στην ουρά μπροστά από το Apple Store στην καρδιά της πόλης, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κοιμήθηκαν έξω στο δρόμο, όπως ο Γκιγιέρμε Ρόσι, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ήρθε από τη Βραζιλία για την περίσταση και δηλώνει φανατικός συλλέκτης των iPhone.

«Έχω ένα από κάθε (μοντέλο). Μόλις αγοράσω ένα καινούργιο τηλέφωνο, τα παλιά τα βάζω σε ένα κουτί» δήλωσε ο ίδιος ακόμα κι αν αναγνώρισε ότι το προϊόν, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 999 δολάρια στις ΗΠΑ, είναι «ακριβό».

Ωστόσο για εκείνον δεν έχει καμία σημασία:

«Λατρεύω αυτή τη μάρκα διότι είναι κουλ και λόγω όλων των τεχνολογιών» που περιλαμβάνονται στο νέο μοντέλο: οθόνη OLED, αναγνώριση προσώπου!

Και ο 40χρονος Φρανσίσκο Ριβέρα πέρασε τη νύχτα στο πεζοδρόμιο προκειμένου να είναι ο πρώτος που θα αποκτήσει το iPhone X.

Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις είδε να προσέρχονται οι υπάλληλοι του καταστήματος.

AΠΕ

Back to top button