Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

Οι ευχαριστίες του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς για το πετυχημένο 2ο Fur Shopping Festival

 

Μετά το πέρας του 2nd Fur Shopping Festival το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  θερμά όλους τους φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διεξαγωγή του και συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία του event.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, Ευθύμιο Αμαραντίδη, καθώς και όλο το προσωπικό της για την μεγάλη συμβολή τους στα θέματα φύλαξης και ασφάλειας του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας και των εμπορευμάτων, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και τον διοικητή, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, για τη συνδρομή των ανδρών του στα θέματα πυρασφάλειας.

Το προσωπικό του Αεροδρομίου Καστοριάς και, ιδίως, τον Αερολιμενάρχη, Γεώργιο Δαρλαγιάννη, για την επιτυχή διεξαγωγή και των δύο πτήσεων charter που πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, αλλά και τους δημάρχους Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, και Άργους Ορεστικού, για τη θερμή τους υποστήριξη.

Τους συνδιοργανωτές του Fur Shopping Festival, που ήταν η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και τους χορηγούς: Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Καστοριάς, BLACKGLAMA, NAFA, KOPENHAGEN FUR, SAGA FURS, REGENCY KAZINO, ELLINAIR, MOUZENIDIS GROUP, MICILLO.

Επιπλέον, ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τοπικού και πανελλαδικού Τύπου για τη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των δράσεών μας, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της Καστοριάς που συνεργάστηκαν με τον  Σύνδεσμο για τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Από βάθους καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες του 2nd Fur Shopping Festival για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».

Back to top button