ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παίδες Άργους Ορεστικού: Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βαθμολογία)

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος των Παίδων (Α΄ όμιλος) η ομάδα του Άργους Ορεστικού επικράτησε εκτός έδρας, για το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς, της Αναγέννησης Σερβίων με σκορ 45-68. Με τους φιλοξενούμενους να πιάνουν ουσιαστικά  απόδοση στο δεύτερο μέρος, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο με την ομάδα των Σερβίων παρά την προσπάθεια να μην μπορεί να βρει  λύσεις.

Δύσκολη η συνέχεια για τους Παίδες του Άργους που αντιμετώπιζαν για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος,  σε εντός έδρας  παιχνίδι (φωτογραφίες), το φαβορί και πολύ δυνατό Πρωτέα Γρεβενών, γνωρίζοντας αναπόφευκτα την ήττα με σκορ 53-84. Αυτή ήταν μια κακή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που αντιμετώπιζαν μια ομάδα που επεδίωκε συνεχώς την επαφή  και έτσι δεν κατάφεραν να μπουν σε κανένα σημείο «μέσα» στο παιχνίδι. Το αξιοσημείωτο είναι τα 32 λάθη της ομάδα τους Άργους που ήταν αποτέλεσμα της ασφυκτικής και διαρκούς πίεσης των Γρεβενών και της άσχημης αντίδρασης που είχε το Άργος σε αυτή.

Το καλό του πρόσωπο έδειξε και πάλι το Άργος ενόψει της τρίτης αγωνιστικής και τελευταίας για τον Α΄ Γύρο του πρωταθλήματος, όπου επικράτησε εντός (στο παιχνίδι αυτό έγινε αλλαγή έδρας) του Λασσάνη με το επιβλητικό 98-41. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τον προπονητή να μοιράζει ικανοποιητικά τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι αγωνίστηκαν και τρεις παμπαίδες από τουλάχιστον 15 λεπτά ο καθένας.

Άργος Ορεστικό – Λασσάνης 98-41

Δεκάλεπτα: 26-11, 49-23, 69-32, 98-41

Άργος Ορεστικό  (Μιχαηλίδης): Σιδηρόπουλος 11, Τσιόλας 14, Διαμαντόπουλος 13, Νανάς 4, Νάκου Π. 3, Μίχος, Νάκου Κ. 12(1), Σαρρής 1, Παντουλάρης 4, Μυρκόπουλος 8, Νέστορας 10, Κόλιος 13(1)

Βαθμολογία:

1.     Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. 6
2.     ΑΣ ΑΡΓ. ΟΡΕΣΤΙΚΟ 5
3.     Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ 4
4.     ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ 3

Την επόμενη αγωνιστική, οι Παίδες του Άργους υποδέχονται την Αναγέννηση Σερβίων στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

Back to top button