ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κορασίδες Άργους Ορεστικού: Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βαθμολογία)

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κορασίδων (Β ΄ όμιλος) η ομάδα του Άργους Ορεστικού γνώρισε την ήττα με το ευρύ  43-73 από την ακαδημία Shooters της Φλώρινας. Παρά το καλό ξεκίνημα, τα κορίτσια του Άργους δεν κατάφεραν να κρατήσουν την συγκέντρωσή του στο υπόλοιπο παιχνίδι με το τρίτο δεκάλεπτο να αποδεικνύεται καταλυτικό για την νίκη των φιλοξενούμενου που έβρισκαν λύση αποκλειστικά σχεδόν από την περιφέρεια. Το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τα πολλά λάθη των γηπεδούχων αλλά και την χαμηλή παραγωγικότητα σε πόντους να φέρνουν δίκαια την νίκη στις φιλοξενούμενες.

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την φετινή χρονιά ήρθε ωστόσο στην δεύτερη αγωνιστική όπου οι κορασίδες του Άργους επικράτησαν σε εντός έδρας αναμέτρηση με της  Καστοριάς με σκορ 59-49 πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχες είχαν από την αρχή και σχεδόν σε όλη την διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στους 22 πόντους. Μια ολιγόλεπτη ολιγωρία όμως στο σκοράρισμα από πλευράς γηπεδούχων, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Καστοριάς να πετύχει   συνεχόμενους πόντους ροκανίζοντας την διαφορά σε σημείο που να απειλήσει ,όμως οι παίχτριες του Άργους αντέδρασαν σωστά και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος παίρνοντας έτσι δίκαια την νίκη.

Ήττα στην συνέχεια για την ομάδα του Άργους στο «τοπικό ντέρμπυ» σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με σκορ 58-39. Παρά τις απουσίες, οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ στο ημίχρονο. Στην συνέχεια όμως τα πολλά λάθη της ομάδας του Άργους και η επιθετική αδράνεια σε συνδυασμό με την κούραση  έδωσε την ευκαιρία στις γηπεδούχες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ αποκτώντας παράλληλα και ψυχολογία. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την προπονήτρια να δίνει χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες της ομάδας.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αίαντα Αμυνταίου.

Βαθμολογία:

1.     ΔΕ ΣΟΥΤΕΡΣ ΑΣ 6
2.     ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. 5
3.     ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟ 5
4.     ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΣ 4
5.     ΑΣ ΑΡΓ. ΟΡΕΣΤΙΚΟ 4
6.     ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3

Το ρόστερ:

Προπονήτρια: Παύλου Κ.

Μουτζίκη Α., Νικολαϊδου Ν. , Ευαγγελίδου Γ., Χατζή Α,. Κιτσίρη Μ., Αντωνίου Ο., Αντωνίου Δ., Ντεροπούλου Φ., Σαρρή Μ., Σιδηροπούλου Ε., Μεσελίδου Β., Δράσκα Α.

 

 

 

Back to top button