ΓούναΚαστοριά

Συγκριτικά στοιχεία με αριθμούς από τον Απόστολο Τσούκα για το “2ο Fur Shopping Festival” (συνέντευξη)

Χαρακτηριστικά αριθμητικά στοιχεία έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Απόστολος Τσούκας, κάνοντας τον απολογισμό του “2ου Fur Shopping Festival” μιλώντας στον Αντώνη Παραρά στο ραδιόφωνο AlphaFM.

“Το “2ο Fur Shopping Festival” ακολούθησε την ίδιο πορεία που έχει ο κλάδος της γούνας τους τελευταίους μήνες. Πήγε μέτρια. Πουλήθηκαν 1.096 γουναρικά στο Shopping Festival (λίγα παραπάνω από πέρσι και θα πρέπει ακόμη να πουλήθηκαν τουλάχιστον άλλα 1.000 εκτός φεστιβάλ!. Όλα αυτά σε τρεις μόνο ημέρες!” ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου. 

Κάνοντας σύγκριση με βάση στοιχεία των τελωνείων, “Στην Κέρκυρα σε 7 μήνες πουλήθηκαν 1.000 γουναρικά, στην Ρόδο στο ίδιο χρονικό διάστημα 2.500, ενώ στο ENIGMA στη Χαλκιδική σε 6 μήνες περίπου 4.000. Άρα τα 1.096 της Καστοριάς σε τρεις ημέρες είναι πάρα πολύ καλά.”

“Ο Σύνδεσμος σχεδιάζει να διοργανώσει ένα ακόμη event σε συνεργασία με την Έκθεση Γούνας του Μιλάνο, ενώ για το κτίριο, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα η τακτοποίηση της άδειας”

Σχετικά με την Ομοσπονδία Γούνας ο κ. Τσούκας μίλησε με σκληρά λόγια, “Δεν ασχολούμαι με την Ομοσπονδία. Μου είναι εντελώς αδιάφορη. Πήγα μόνο ψήφισα και τίποτε άλλο. Οι δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο πρόεδρός της είναι κατά του Συνδέσμου”.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη στο βίντεο:

 

Από alphafm.gr

 

 

Back to top button