Ελλάδα

Σ. Αρναούτογλου: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατο (Χάρτης)

Ο Σάκης Αρναούτογλου ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατα 11 Νοεμβρίου. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook γράφει:


«Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική-βορειοδυτικη Θεσσαλία καθώς και στη Μακεδονία προβλέπεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μουντός καιρός με αρκετή συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα και αρχικά ασθενείς βροχές κατά διαστήματα. Συννεφιά κατά διαστήματα θα επικρατήσει στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο μέχρι και το μεσημέρι στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα

Προς το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά οι βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική-βορειοδυτική Θεσσαλία καθώς και στη Μακεδονία θα ενταθούν και στα βορειοδυτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ένα σύντομο πέρασμα απο γενικά τοπικές και ασθενείς βροχές αναμένεται μέχρι και το απόγευμα και στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη νότια Ελλάδα ο καιρός θα παραμείνει καλός με αρκετή ηλιοφάνεια.

Βροχές κατά διαστήματα αναμένονται μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο όπου και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες καθώς και στην δυτική-βορειοδυτική Θεσσαλία, στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν κατά τόπους μόνο αυξημένες συννεφιές».

topontiki.gr

Back to top button