Η νέα τριλογία «Star Wars» ανακοινώθηκε από τη Disney

Ο όμιλος Disney ενθουσίασε τους λάτρεις της κινηματογραφικής σειράς “Star Wars” ανακοινώνοντας την Πέμπτη την προετοιμασία μιας “νέας τριλογίας” της διαγαλαξιακής εποποιίας του, μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου τα τελευταία 40 χρόνια, και έκτοτε ένα πολύ προσοδοφόρο franchise.

“Έχουμε άλλες μεγάλες ταινίες “Star Wars” που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα επόμενα χρόνια εκτός από την προβολή το 2019 του 9ου επεισοδίου(της σειράς). Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώσουμε ότι υπογράψαμε συμφωνία με τον Ράιαν Τζόνσον, τον σκηνοθέτη του ‘The Last Jedi’, (“Οι Τελευταίοι Τζεντάι”, του 8ου επεισοδίου) για να αναπτύξουν μια ολοκαίνουργια τριλογία “Star Wars”, δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Μπομπ ‘Ιγκερ κατά τη διάρκειας τηλεδιάσκεψης, όπου ανακοίνωσε επίσης την έναρξη μιας τηλεοπτικής σειράς “Star Wars”.

Ο Ράιαν Τζόνσον “επίσης θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της νέας τριλογίας και θα εισαγάγει νέους χαρακτήρες που καταφθάνουν από μια γωνιά του γαλαξία που η μυθολογία του Πολέμου των ‘Αστρων ουδέποτε είχε εξερευνήσει”, ανακοίνωσε η LucasFilm, εταιρία του ομίλου Disney.

Το franchise “Star Wars” “ξεπέρασε τις προσδοκίες” από τότε που η Disney αγόρασε την LucasFilm πριν από πέντε χρόνια, παρατήρησε ο Μπομπ Ιγκερ.

Ολόκληρες γενιές ένιωσαν τρόμο μπροστά από τον Darth Vader, τον τρομακτικό “κακό” ντυμένο στα μαύρα, από τότε που άρχισε η κινηματογραφική σειρά, το 1977, με την ταινία “Ο Πόλεμος των Άστρων”, ακολούθησε “Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται” (1980) και η “Επιστροφή των Τζεντάι (1983), σε σκηνοθεσία ενός νεαρού σκηνοθέτη, του 33χρονου Τζορτζ Λούκας.

ΑΠΕ