ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκινούν σήμερα οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Μητρόπολης Καστοριάς

Ξεκινούν οι Συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς.

Στη σημερινή συνάντηση ομιλήτρια θα είναι η κα Ειρήνη Πάνου, Θεολόγος και Φιλόλογος, η οποία θα μιλήσει με θέμα «Η οικογένεια βασικό σχολείο αγωγής».

Σας προτρέπουμε να γνωρίσετε τις συναντήσεις αυτές και στους δικούς σας φίλους και γνωστούς προς όφελος και ενίσχυση των οικογενειών της Επαρχίας μας.

 

2 Comments

  1. Διαβάζουμε πως η εισηγήτρια είναι θεολόγος και φιλόλογος. Οι αμέσως επόμενοι εισηγητές είναι “μόνο” φιλόλογοι, από άλλους νομούς. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε και πάλι: στον δικό μας νομό δεν υπάρχουν φιλόλογοι άξιοι και ικανοί να μιλήσουν στους γονείς για θέματα παιδαγωγικά; Γιατί η Μητρόπολη τους απαξιώνει, παρακάμπτοντάς τους και καλώντας συναδέλφους τους από αλλού για να μιλήσουν; (Το ερώτημα είναι ρητορικό, όπως όλα τα ερωτήματα προς την Μητρόπολη, που δεν απαντιούνται ποτέ).

  2. Και ακόμη περισσότερο -προς ενίσχυση του προηγούμενου σχολίου περί ύπαρξης παιδαγωγών/φιλόλογων στον τόπο μας- ψυχολόγοι δεν υπάρχουν, που είναι κεντρικό επαγγελματικό τους δικαίωμα/αρμοδιότητα η συμβουλευτική; Ρητορικό, ασφαλώς, κι αυτό το ερώτημα…

Back to top button