ΓούναΚαστοριά

Η νικήτρια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σχεδίου Μόδας 2017-2018

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2017-2018 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, για άλλη μια χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία , καθώς οι συμμετοχές των Νέων Σχεδιαστών – Σπουδαστών και αποφοίτων από τις μεγαλύτερες Σχολές Σχεδίου της χώρας ήταν πολλές με αξιόλογα και πρωτότυπα σχέδια με βάση την ΓΟΥΝΑ, νικήτρια αναδείχθηκε η κα Μαρία Έλενα Καστανιώτη, από την σχολή ΑΚΤΟ SCHOOL OF ART AND DESIGN .

Τα σχέδια της νικήτριας , θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με πρώτες ύλες από γουνοφόρα δέρματα , προκειμένου να συμμετάσχει στο REMIX  που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας (IFF) τον Φεβρουάριο  2018 κατά την διάρκεια της έκθεσης MI-FUR 2018, όπου οι νικητές θα λάβουν διακρίσεις, βραβεία και δημοσιογραφική κάλυψη για την προώθηση της καριέρας τους .

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα ήθελε να συγχαρεί  την  νικήτρια κα Μαρία Έλενα Καστανιώτη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίσουν να ασχολούνται με το προϊόν της γούνας.

Επίσης η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλες τις Σχολές Μόδας που παρότρυναν τους μαθητές τους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και πάντοτε θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους.

 

Back to top button