Ελλάδα

Δώρα Ζέμπερη: Αποκάλυψη! Έτσι βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο!

– Περίμεναν να χτυπήσει το κινητό της δολοφονημένης εφοριακού – Η επιχείρηση της αστυνομίας για να βρεθεί στα ίχνη του δολοφόνου – Πως έφτασαν στο κατάστημα την οδού Σοφοκλέους όπου πήγε ο δολοφόνος

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 18.10.2017, από τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη. Αποκαλύψεις για τις έρευνες των Αρχών.

Μ’ έναν απλό, όσο και ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο, κατάφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, να εντοπίσουν το κινητό τηλέφωνο που έκλεψε από την Δώρα Ζέμπερη, πριν την κατακρεουργήσει με 14 μαχαιριές ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης. Συγκεκριμένα οι Αρχές το εντόπισαν σε κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους και έτσι κατάφεραν να φθάσουν στην εικόνα του δράστη.

Δώρα Ζέμπερη: Το colpo grosso των Αρχών

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους την ταυτότητα κατασκευής του smartphone που είχε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη. Έτσι, κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν το στίγμα του στην κεραία της Ομόνοιας. Μια κεραία που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι των Πετραλώνων.

Κάποια στιγμή το κινητό απενεργοποιήθηκε. Ήταν όταν ο άνθρωπος που δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη, το πούλησε σε κατάστημα στην οδό Σοφοκλέους. Τότε, οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα πόρτα στην περιοχή μήπως εντοπίσουν κάποιο στοιχείο. Όλα αυτά, μέχρι που έγινε η λάθος κίνηση. Ο καταστηματάρχης άλλαξε κάρτα sim στο ακριβό κινητό και το έβαλε στις προθήκες του καταστήματος.

Ήδη πια οι αστυνομικοί είχαν το στίγμα του κινητού και την βεβαιότητα πως λειτουργεί με νέα κάρτα. Το κυριότερο όμως είναι πως είχαν, λόγο της τεχνολογίας και το νέο αριθμό. Έτσι άρχισαν να παίρνουν ένα – ένα τα καταστήματα και την στιγμή που έμπαιναν σε αυτά έπαιρναν τηλέφωνο στο νέο αριθμό του κινητού και άκουγαν εάν χτυπά κάποια συσκευή στο μαγαζί.

Με τον τρόπο αυτό έφθασαν και στο κατάστημα τις οδού Σοφοκλέους, εφαρμόζοντας δηλαδή το ίδιο κόλπο. Άκουσαν ξαφνικά να ηχεί ένα κινητό τηλέφωνο από την βιτρίνα. Ρώτησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη πού βρήκε το άσπρο smartphone, αποκαλύπτοντας πλέον την εικόνα του δολοφόνου που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Υπενθυμίζεται πως προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος, κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε ενώπιον του 18ου Τακτικού Ανακριτή, στις 10.11.2017.

Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της εφοριακού κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια κάτω από ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη. Συγγενείς και φίλοι του θύματος περίμεναν με… άγριες διαθέσεις την μεταγωγή του με σκοπό να τον λιντσάρουν. Όταν τελικά φυγαδεύτηκε, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr

One Comment

  1. Πριν κάνει ό,τι έκανε στην κοπέλα γιατί δεν το έκανε στον εαυτό του, εκεί στα μνήματα, και να κάνει και το μνήμα του νωρίτερα, να μπει μέσα, πριν τον πεθαμό του; Ήταν γλυκιά η ζωή για εκείνον, ενώ για τους άλλους δεν ήταν; Με απασχολεί καιρό αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Δεν το χωράει ο νους μου, πόσο μάλλον των δικών της ανθρώπων. Χωρίς καμία αιτία και αφορμή, έτσι στα καλά καθούμενα, ούτε κόκορα δεν σφάζουμε. Αυτόν τον αν τον εκτελέσουν επί τόπου οι δικοί της θα πάνε φυλακή; Κατ΄εμέ δεν υπάρχουν ελαφρυντικά. Δεν αφαιρούμε ανθρώπινη ζωή για το τίποτα, και με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Back to top button