ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Εμμανουηλίδης: « Έχει μέλλον στην κατηγορία η Καστοριά»

Αισιόδοξος για ανάλογη συνέχεια και καλύτερη πορεία, δείχνει ο τεχνικός των “γουναράδων” Νίκος Εμμανουηλίδης, μετά την παρθενική νίκη

Θεόφιλος Ψυχογιός

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μετά την ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, η ομάδα του Γιάννη Σαμαρά φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου, Τηλυκράτη Λευκάδας, χωρίς τον τιμωρημένο Ρουμάνο στράικερ, Λουτσιάν Μπουρντουζάν.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Γυρνά σελίδα το «τριφύλλι», μετά την ήττα από το Διδυμότειχο στο Σιδηρόκαστρο, θέλοντας νέα αρχή με τη Δόξα Σκουτάρεως. Για την ομάδα του Απόστολου Στύλου δεν υπολογίζονται οι Κεχαγιάς (διάστρεμμα) και Δαγκούλης (στρατευμένος), ενώ γυρνά ο Γεωργιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Τη «SERRES 1800» αντιμετωπίζει σήμερα (14:30) η ομάδα του Παύλου Δημητρίου, ανοίγοντας έτσι την «αυλαία» της φάσης των «8» του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ετοιμάζει αλλαγές, δίνοντας ευκαιρία συμμετοχής σε νεαρούς και «ρεζέρβες». Παράλληλα, στον Απόλλωνα πείσμωσαν από την ήττα στη Χρυσούπολη και την απώλεια της κορυφής, θέλοντας άμεσα επιστροφή σε αυτή. Το Παραλίμνιο υποδέχεται χωρίς απουσίες τον «γείτονα» Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Χωρίς τους τραυματίες Ζαφειρίδη, Τσιαμπάζη και Ζαγναφέρη, θα υποδεχτούν την Κυριακή την ΑΠΕ Λαγκαδά στο γειτονικό ντέρμπι οι «πράσινοι».

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μετά την ήττα από τον Φούφα, η ομάδα της Φλώρινας θα κυνηγήσει τη νίκη-ξέσπασμα με τη Λευκίμμη εντός, με μόνο απόντα τον Χρήστο Σερσέμη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλική νίκη με 3-1 με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για νεαρούς, «ρεζέρβες» και παίκτες της Κ17  (μόνο οκτώ από την πρώτη ομάδα) πήρε η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, με σκόρερ τους Κραγιόπουλο, Τουλίκα, Καρτσαμπά και ανατροπή στο σκορ. Μετά τη νίκη-βάλσαμο με την Καρίτσα, οι «μελανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, χωρίς τον βασικό στράικερ τους, Φώτη Γκουντρουμπή, που είναι τιμωρημένος.

pamebala.gr

 

Back to top button