ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Βετεράνοι Νεάπολης – Παλαίμαχοι Καστοριάς 3-3 Προς τιμή του Τάκη Τσιρώνη (φωτογραφίες)


Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε μεταξύ των Βετεράνων Νεάπολης και Παλαιμάχων Καστοριάς τιμήθηκε ο Τάκης Τσιρώνης ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που οδήγησε την Καστοριά στην κατάκτηση του κυπέλλου το 1980. Για την προσφορά του Τάκη Τσιρώνη μίλησαν οι προέδροι Ζιγκιρίδης Δημήτρης και ο Δημήτρης Εμμανουλίδης και ο αρχηγός των Βετεράνων Νεάπολης Νίκος Σαραφιανός έδωσε τιμητική πλακέτα. Προς τιμή του Τάκη Τσιρώνη αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Νεάπολης ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης.
Στο παιχνίδι έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Καστοριά καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-1 Νεάπολη ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-2 αλλά σε μια ολιγωρία της αμύνας δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Διακριθέντες για την Νεάπολη Καλαιμτζής με πολλές σωτήριες επεμβάσεις, ο Ρήτορας παρόλη την κούραση από το Αυθεντικό Μαραθώνιο της Κυριακής, ο Ζιγκερίδης Κώστας απροσπέλαστος και σταθερός ,Ιγνατιάδης και Κουτσίδης .Τα γκολ για την Νεάπολη Πελαγίδης Κουτσίδης και Τσούλιας.
Για την Καστοριά σκόραραν οι Ζορπιδης 2 και Σωτηρόπουλος 1. Διακρίθηκαν οι Σωτηρόπουλος, Τσούκλης, Εμμανουηλίδης και Σαββουλιδης Γιώργος.
Μετά τον αγώνα ακολούθησε δείπνο προς τιμήν των παλαιμάχων Καστοριάς στη Ταβέρνα “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ” στην Νεάπολη.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣΚΟΤΙΤΣΑ για την προσφορά των εξαιρετικών πορφιτερόλ.

 

 

Back to top button