Καστοριά

Τι ψηφίζει ο Κοσμάς Βαρσάμης στις αυριανές εκλογές

Ήταν ο γραμματέας της παράταξης την ηρωική εποχή που σηκώναμε το βάρος της εθνικής ευθύνης για την πατρίδα κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Ήταν αυτός που επιστρατεύτηκε για να στηρίξει την Ελιά μας κόντρα σε όλη την εσωτερική κι εξωτερική υπονόμευση τότε που εν μέσω θύελλας κρατήσαμε την παράταξη όρθια.

Είναι αυτός που υπερασπίστηκε σθεναρά το ιστορικό μας έργο και αναγνώρισε με γενναιότητα τα ιστορικά μας λάθη πάντα με ειλικρίνεια και παρρησία.

Είναι αυτός που απέδειξε στην πράξη τι σημαίνει νέα νοοτροπία εισηγούμενος το ασυμβίβαστο κρατικής και κομματικής θέσης στο συνέδριο του 2013.

Είναι αυτός που έφτασε εδώ που έφτασε χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι, χωρίς να έχει διοριστεί σε ούτε μια κρατική θέση έχοντας ως μοναδικό όπλο τις πολιτικές του θέσεις και τους χιλιάδες εθελοντές του ανά την χώρα που μοιράζονται μαζί του κοινές αξίες.

Είναι αυτός που δεν θέλει το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο κι αυτός που δεν θέλει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να συνεχίσει να είναι ο λαθρεπιβάτης της κεντροαριστεράς ούτε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να αλώσει ανενόχλητος το κέντρο.

Είναι αυτός που μπορεί να φέρει την πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στη Δημοκρατική Παράταξη, να την ανανεώσει από τα θεμέλια και να την κάνει ξανά πολιτικά ελκυστική στην κοινωνία χωρίς βάρη και αμαρτίες του παρελθόντος.

Είναι αυτός που μπορεί να ξανανοίξει τις πόρτες της παράταξης στις νέες παραγωγικές γενιές εξασφαλίζοντας το μέλλον και τη συνέχειά της.

Είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και αύριο θα είναι για μια ακόμα φορά η επιλογή μου για την ηγεσία του νέου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Κοσμάς Βαρσάμης

 

 

 

 

Back to top button