ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καστοριάς για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας (σειρά φωτογραφιών)

 

Με μεγάλη επιτυχία η Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας και ο Τομέας Δράσης Παραγωγικών Φορέων της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Esperos Palace εκδήλωση με θέμα: «Επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και Χρηματοπιστωτικός Τομέας – Προκλήσεις και Προστάσεις για έξοδο από την κρίση». Κεντρικοί ομιλητής ήταν ο βουλευτής Κορινθίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. κ. Χρήστος Δήμας και ο οικονομολόγος και μέλος της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ. κ. Ιωάννης Ρουκάς.

Χαιρετισμό απεύθυνε η βουλευτής Καστοριάς Κα. Μαρία Αντωνίου. Οι ομιλητές ανέπτυξαν και ανέλυσαν τις θέσεις και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την πραγματική Οικονομία και τις ενέργειες, δράσεις και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την επανεκκίνηση της Πραγματικής Οικονομίας.

Ακολούθησε συζήτηση του κοινού με τους ομιλητές, απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που τέθηκαν και διατυπώθηκαν προτάσεις για την Ιδιωτική Οικονομία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που μπορούν να συμβάλλουν στην ταχύτερη έξοδο από την κρίση.

Back to top button