Ελλάδα

Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Οι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μίλησαν μέσα από την φυλακή στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Κανένας από τους τρεις μας δεν έχει συμμετοχή στη δολοφονία. Είμαστε αθώοι και μας ταλαιπωρούν τζάμπα… Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Λυπούμαστε για την οικογένεια του. Ο κύριος που έχει πιάσει η αστυνομία έχει δώσει άλλα ονόματα. Η Αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μας», λέει χαρακτηριστικά ο ένας από τους κατηγορούμενους.

Στη συνέχεια, ο έτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μέσα στη φυλακή, κάποιος προσπάθησε να τους δηλητηριάσει: «Μας έφεραν έναν άνθρωπο από το ψυχιαστρείο Κορυδαλλού με δηλητήριο. Πάει να μας κλείσει τα στόματα. Έχω στην τσάντα μου το δηλητήριο… Είπε σε κάποια άτομα ότι ήρθε για εμάς. Ήταν 75.000 το κεφάλι για να μας φάει…».

Ακούστε όσα είπαν στην εκπομπή «Tatiana Live»

Η εντολή μέσα από τις φυλακές

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο δράστες έλαβαν εντολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρονται να είναι οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι.

Οι δύο βαρυποινίτες είχαν δώσει εντολή στους τρεις Αλβανούς να εκφοβίσουν τον Ζαφειρόπουλο, προκειμένου να ζητήσει χρήματα από πελάτη του, κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Energa. Ο πελάτης του Ζαφειρόπουλου φέρεται να χρωστούσε λεφτά στους βαρυποινίτες από το 2015, όταν τους είχε βάλει να σκοτώσουν δικηγόρο στην περιοχή της Πεντέλης, τον οποίο τελικά και τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.

newsit.gr

Back to top button