Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Καστοριάς

Στις κάλπες προσέρχονται οι δικηγόροι όλης της χώρας, για την ανάδειξη των προέδρων και των μελών των νέων διοικητικών συμβουλίων αύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Καστοριάς υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι: Γιώργος Μπαλιάκας και Κωνσταντίνος Τραντόπουλος, ενώ για το διοικητικό συμβούλιο οι: Παναγιώτης Βακόπουλος, Κωνσταντίνος Κακαγιάννης, Ιωάννης Καραβίδας, Νικόλαος Νικολαϊδης και Μαρία Φωτιάδου.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Χρήστος Δημητρόπουλος, ενώ για τα 11 μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι: Νικόλαος Αγοραστός, Ιωάννης Αυγερινός, Ιωάννης Βασιλειάδης, Ιωάννης Βήττας, Αναστάσιος Γκανάτσιος, Πολυμνία Δάγκαλη, Βασίλειος Ιωαννίδης, Αχιλλέας Καγιόγλου, Θωμάς Κόμπος, Γεωργία Κανάβα, Μαρία Κωνσταντινίδου, Ευθύμιος Λιάκος, Χρήστος Λιάλιος, Ιωάννης Μπαλαμπανίδης, Σπύρος Μπαλατσούκας, Αθανάσιος Πατσίκας, Κωνσταντίνος Πελεκούδας και Ιωάννης Τσίκας.
Στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Χρήστος Παπαϊωάννου και για το διοικητικό συμβούλιο οι: Κωνσταντίνος Βαζάκας, Γιώργος Νταγκούμας, Κώστας Παπανικολάου και Αχιλλέας Στεργιούλας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

ert.gr

 

 

Back to top button