Κόσμος

Αρνείται τις κατηγορίες το 19χρονο μοντέλο – Την απειλούν ακόμα και με θανατική ποινή

Αρνείται τις κατηγορίες που της προσάπτονται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο ο συνάδελφος Βασίλης Χήτος, η νεαρή επί της ουσίας αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές, λέγοντας ότι δεν ήξερε τι μεταφέρει στις αποσκευές της.

Η 19χρονη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ακόμα και της θανατικής ποινής, βάσει της νομοθεσίας του Χονγκ Κονγκ για το εμπόριο ναρκωτικών. Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην θέλει να δώσει πληροφορίες για το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από την κοκαΐνη που βρέθηκε πάνω της.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν ήξερε ότι στις αποσκευές της είχε ναρκωτικά, ενώ αρνήθηκε και να μεταφέρει κάποιο αίτημα στις κινεζικές αρχές.

Όλοι όσοι την ήξεραν αναφέρουν ότι ήταν ένα ήσυχο και καλλιεργημένο κορίτσι, που ποτέ δεν είχε δώσει δείγματα ότι θα μπορούσε να έχει αυτήν την κατάληξη.

Στα «νύχια» της Νιγηριανής μαφίας το 19χρονο μοντέλο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DEA, ένας Έλληνας φίλος της Ειρήνης, την έπεισε να προσφέρει τις «υπηρεσίες της» σε Νιγηριανό «βαρόνο» της νύχτας στην Αθήνα.

Έγιναν μάλιστα πολλά ραντεβού για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και για να λάβει την προκαταβολή. Μάλιστα την έπεισαν πως θα είναι ένα ταξίδι «ρουτίνας» για μια όμορφη κοπέλα όπως αυτή, με ευρωπαϊκό διαβατήριο.

«Κύκλοι» των ελληνικών διωκτικών αρχών σημειώνουν πως αν δεν συνεργαστεί ώστε να «δώσει» ονόματα, η ποινή που θα αντιμετωπίσει θα είναι πολύ μεγάλη. Κι αυτό γιατί η δικαιολογία πως «δεν ήξερε» δεν πείθει…

newsit.gr

Back to top button