Καστοριά: Ιστορίες αλκοολικών

Ένας άντρας και μία γυναίκα ζήτησανε βοήθεια – Συγγενείς αλκοολικών ζητήσανε επίσης βοήθεια

Στην Καστοριά 18 & 19 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε Διημερίδα με Θέμα «Καλή ζωή χωρίς αλκοόλ; Γίνεται!»
Τη Διημερίδα διοργάνωσε η Ομάδα Α.Α. Καστοριάς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Επιτροπή Δημόσιας Πληροφόρησης και με τη βοήθεια και την υποστήριξη των μελών των ομάδων Α.Α  Θεσσαλονίκης, Αθηνών, Πειραιά, Γρεβενών και Πτολεμαΐδας. Τα μέλη της ομάδας μοιράστηκαν την εμπειρία της ανάρρωσής τους, την ελπίδα του ότι υπάρχει λύση με το πρόγραμμα των A.A. (όπως αυτό διατυπώνεται στα Δώδεκα Βήματα για την ανάρρωση)  να αποκτήσουν οι αλκοολικοί την ευκαιρία να αναπτύξουν έναν ικανοποιητικό τρόπο ζωής ελεύθερο από το αλκοόλ και εκδήλωσαν την προθυμία να δώσουν προσωπική βοήθεια – υποστήριξη σε οποιοδήποτε άτομο με πρόβλημα ποτού το ζητήσει και έρθει στις ομάδες των Α.Α.
Ευχαριστούμε πολύ
Ένα άτομο μας άκουσε και με προθυμία αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο μας ερχόμενος και τις δύο μέρες στις συγκεντρώσεις και ως νεοφερμένος έσβησε τα πέντε κεριά της τούρτας των γενέθλιων της ομάδας. Μια γυναικά ζήτησε και αυτή βοήθεια.
Επίσης συγγενείς αλκοολικών ζητήσανε βοήθεια και προτάθηκε από τα μέλη να επικοινωνήσουν με τις ομάδες των ΑΛ ΛΑΝΩΝ
Δωρίστηκε το μεγάλο βιβλίο σε φορείς της Πολιτείας και μοιράστηκαν φυλλάδια και έντυπα από το Μεγάλο Βιβλίο.
Συγκινητική ήταν η προσέλευση συγγενών και φίλων ενώ η παρουσία των πολιτών ήταν ικανοποιητική.
 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ : Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τα μέλη της ομάδας μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες με ένα μοναδικό τρόπο που άγγιξε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Πρόκειται για ένα πνευματικό πρόγραμμα που χαρίζει ελπίδα και γαλήνη σε όσους το χρειάζονται.
Περιμένουμε με χαρά να ανταμώσουμε και πάλι.
Παρακαλούμε τις ομάδες να ενημερώσουν τα μέλη

 Καλές 24 ώρες

ΟΜΑΔΑ Α.Α Καστοριάς  

Η εκπομπή της δημοσιογράφου Σοφίας Ζουζέλη με ιστορίες ανθρώπων που μοιράζονται το πρόβλημα και δείχνουν το δρόμο για τη λύση του: αυτοβοήθεια, μοίρασμα, αλληλεγγύη, υποστήριξη.


            Καστοριά  21/11/2017

 Λεωφόρος Κύκνων-ΔΗ.ΝΑ.Κ

(Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού)

Πληροφορίες μέσω τηλεφώνου :6909160907

Ή στην ηλεκτρονική δ/νση mail:aakastoria@gmail.com

 

shares