Καστοριά

Η ΝΟΔΕ Καστοριάς για τις δηλώσεις Παπαδημούλη και το μεταμεσονύχτιο πολιτικό μασάζ!

Τελικά είναι να απορεί κανείς, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς επίσης και ποιος διοικεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ενδεικτικό για την τρικυμία εν κρανίω που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα. Από τη μία ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο μας είπε ότι υπάρχουν τεράστιες ευθύνες των τοπικών διοικούντων (Περιφέρειας – Κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, φυσικά του κυβερνώντος κόμματος) και από την άλλη, ο ίδιος έδωσε τα εύσημα στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, μάλλον μετά το μεταμεσονύχτιο πολιτικό μασάζ που εδέχθη.

Σαν να μην ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που καταψήφιζαν της στρατηγικής σημασίας για την χώρα μας και ειδικότερα για την περιοχή μας, συμφωνία της κατασκευής του αγωγού ΤΑΠ στη Βουλή. Σαν να μην είναι υπουργοί τους, αυτοί που σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου απάντησαν βάσει των σχεδίων που υπήρχαν τέλος του 2013 και είχαν συμφωνηθεί από την τότε κυβέρνηση με την κοινοπραξία, για έξοδο φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

Είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν τόπο, η εν ενεργεία διοίκηση να μην αναγνωρίζει τίποτα από τα πεπραγμένα της απελθούσας. Κύριοι της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  αντιληφθείτε επιτέλους  ότι η περιοχή μας είναι από τις πιο κρύες της χώρας και είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει φυσικό αέριο για τις ενεργειακές της ανάγκες. Αφήστε το κρυφτό με τον εαυτό σας και αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας.

Όταν εκλεγήκατε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, αντί να ασχοληθείτε με αυτά τα καυτά θέματα, περιμένατε να έρθει η Άνοιξη της Πράγας. Κι από άνοιξη στην Πράγα σας ήρθε η άνοιξη της PRADA. Σας ενδιέφερε πώς θα απομονώσετε την χώρα στην Ευρώπη. Κάνατε την περήφανη διαπραγμάτευση του Γιάνη (με ένα «ν»), για να σύρετε τον ελληνικό λαό στην παρωδία του δημοψηφίσματος. Απεργαζόσασταν σενάρια εισόδου στο Νομισματοκοπείο και παρακαλούσατε ξένες χώρες να κόψουν νομίσματα δραχμών!!! Θέλατε να κάνετε την Ελλάδα ίδια με τη Βενεζουέλα του Μαδούρο… Παραιτηθείτε το ταχύτερο δυνατόν διότι στο τέλος θα τα καταφέρετε.

ΥΓ: Αλήθεια τι έγινε το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης; Μιλάμε για αυτό που ενώ το μετατρέψατε σε προνοιακό επίδομα, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να το πάρει. Αλήθεια τι έγινε με τα χωρικά καυσόξυλων που έπρεπε να έχουν δοθεί προ τετραμήνου; Έγινε η απαραίτητη συνεννόηση μεταξύ των υπηρεσιακών υπευθύνων σας;

 

 

 

 

Back to top button