ΓούναΚαστοριά

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας – με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Ρουμανίας

Υπεγράφη στην Καστοριά μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και του Συνδέσμου Γουνοποιών Ρουμανίας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης, υποδέχθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών της  Ρουμανίας κ. Ντανιέλ Μαργκαρίτ.

Οι δύο τους συζήτησαν για το προϊόν της γούνας, αντάλλαξαν απόψεις και επισφράγισαν τη σύμπραξη των δυο χωρών υπογράφοντας  μνημόνιο συνεργασίας.

Το μνημόνιο μεταξύ των δύο φορέων μας, προβλέπει την ανταλλαγή εμπειριών σε διάφορους τομείς διοίκησης, παραγωγής, εμπορίου και προβολής των ειδών γούνας.

Ο κ. Κοσμίδης δήλωσε για αυτή τη νέα συνεργασία «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για το μέλλον της ελληνικής γουνοποιίας. Ως Ε.Ο.Γ. προσπαθούμε να αρπάζουμε την κάθε ευκαιρία, έτσι ώστε να προβάλουμε και να προωθούμε την ελληνική γούνα».

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο Προέδρων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Modexpo στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

 

 

 

 

Back to top button