ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες για την εκδήλωση για τον αυτισμό (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς με θέμα «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αναπηρία που έχει καθιερωθεί στις 3 Δεκέμβρη.
Το ΔΣ της Εταιρείας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ομιλητές που πλαισίωσαν την εκδήλωση, και πιο συγκεκριμένα από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης τον κ. Αλεξανδρή Ρούση- Αντιπεριφεριάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Δυτικής Μακεδονίας και τον κ. Στεργιόπουλο Ευάγγελο- Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Από το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας την κα. Κωτσοπούλου Σοφία, Επιστημονικά Υπεύθυνη –Ψυχολόγο του Κέντρου Ημέρας και τον κ. Χατζηαβανίδη Κωνσταντίνο, Εργοθεραπευτή του Κέντρου Ημέρας και άτομο ΑΜΕΑ.
Θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την κατάθεση ψυχής των προσωπικών τους εμπειριών, την κα. Παλασσόπουλου Γκελασβίλι Λέλα- μητέρα επωφελούμενου της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, τον κ. Κοντονίνα Δημήτρη- Αθλητή Ποδηλασίας ΑΜΕΑ και τον κ. Σιούτη Στέργιο- PhD Δάσκαλο, Κοινωνιολόγο, ΑμεΑ -Τυφλό, Πατέρα Αυτιστικού Παιδιού, και τακτικό Μέλος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ο «Άγιος Νικόλαος».
Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που για μία ακόμη φορά τίμησαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες της Εταιρείας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την διαφορετικότητα και τον αυτισμό.
Για το ΔΣ της Εταιρείας
Η Πρόεδρος
Ζάγκα Αριστούλα

Back to top button