ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αγιασμός στην Πρωτοβάθμια Καστοριάς (φωτογραφίες)

Στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ.
Είχε πολλά χρόνια να γίνει αγιασμός στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Νικολάου Μπουτσιάδη, ο ίδιος ο Μητροπολίτης ανταποκρίθηκε ευχαρίστως στο κάλεσμα και σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε ο αγιασμός.
Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους εργαζόμενους και τα στελέχη της εκπαίδευσης, που δέχθηκαν τη χάρη του Θεού. Ήταν μια ξεχωριστή μέρα τιμής για την εκπαίδευση, καθώς ο Μητροπολίτης μας για άλλη μια φορά έδειξε με την παρουσία του και τις συμβουλές του, την αγάπη του και τη φροντίδα του για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων μας.

 

 

 

One Comment

  1. “Είχε πολλά χρόνια να γίνει αγιασμός στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.”
    Για ποιον χτυπά η καμπάνα ;
    Αυτές οι φράσεις – “καρφιά” να έλειπαν … πόσο θα πιστεύαμε στην “αγάπη” τους !
    Αναμφισβήτητα και εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ο Σεβασμιώτατος είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος σε όλα τα Σχολεία. Προς τί αυτοί οι αδικαιολόγητοι υπαινιγμοί για τους προηγούμενους στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας ; Και τότε παραγόταν έργο. Και γίνεται ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Σχολεία στην έναρξη του σχολικού έτους.
    Δεν βοηθάει την ενότητα και τη συνεργασία η συσπείρωση των “ευσεβών” έναντι των “ασεβών”. Μεγάλα ρίσκα παίρνει όποιος κάνει έστω και με υπονοούμενα τέτοιους διαχωρισμούς μεταξύ των πιστών.
    Καλή Φώτιση!

Back to top button