ΕλλάδαΚαστοριά

Σήμερα: Ο Γιώργος και η Μαρίνα σχεδιάζουν να πάνε ένα ταξίδι αναψυχής στην Καστοριά

 

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς “Ο άνδρας των ονείρων μου” στον STAR, ο Τζακ νιώθει προδομένος, που η Αθηνά τού έκρυψε το ερωτικό παρελθόν της με τον Αλέξανδρο.

Η Εύα αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να αντιδράσει στην απιστία του Σωτήρη είναι να τού ζητήσει διαζύγιο και ο Πανίκος τής προσφέρει την απόλυτη κάλυψή του. Η Μίκα συνειδητοποιεί ότι τα αισθήματά της για τον Αλέξανδρο είναι πιο έντονα απ’ όσο αρχικά φανταζόταν. Αυτό το γεγονός, οδηγεί την Μπέλλα να αναλάβει δράση και να πάρει μερικές πρωτοβουλίες, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

 Ο Γιώργος και η Μαρίνα σχεδιάζουν να πάνε ένα ταξίδι αναψυχής στην Καστοριά και προτείνουν στην Αθηνά να προτείνει στον Τζακ να πάνε όλοι μαζί.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ
Καθημερινά
στις 17:30
Στον STAR

Πρωταγωνιστές: Δημήτρης Λιακόπουλος, Βασιλική Τρουφάκου, Ελένη Γερασιμίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άννα Αδριανού, Ρένος Χαραλαμπίδης, Νικολέτα Βλαβιανού, Δήμητρα Σιγάλα, Αντώνης Καρυστινός, Χάρης Τζωρτζάκης, Βασίλης Ευταξόπουλος, Ευγενία Παναγοπούλου, Λευτέρης Βασιλάκης, Γιώργος Βουβάκης, Ιουλία Καλογρίδου, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Ανδρέας Βούλγαρης, Ανδρέας Φυλακτού, Πέννυ Φοινίρη, Χάρης Αριστείδου, Αντώνης Ζαχαράτος, Παναγιώτης Σούλης, Ξένια Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Αντζουλάτου, Ελισάβετ Πολίτη

  • Η σειρά είναι βασισμένη στην κορεάτικη παραγωγή με τίτλο «My husband got a family».

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζι, Κώστας Κιμούλης
Ελεύθερη διασκευή σεναρίου: Εμμανουέλα Αλεξίου, Αποστόλης Τσαούσογλου
Επιμέλεια Σεναρίου: Άκης Χαραλαμπίδης
Επιμέλεια Διαλόγων: Άθως Αντωνίου, Νίκος Απειρανθίτης, Πάνος Έξαρχος, Μαρία Χατζηγρηγορίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης, Γιάννης Κουρπαδάκης
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Ήχος: Αποστόλης Ντασκαγιάννης, Βασίλης Κυριακόπουλος
Μουσική: Νίκος Τερζής
Εταιρεία παραγωγής: Pedio Productions

 

 

Back to top button