Καστοριά

Δικαίωση! Μπήκαν πινακίδες προς Κορέστεια – Πρέσπες – Φλώρινα, όμως… (φωτο)

Εισακούστηκε και δικαιώθηκε, εν μέρει, το fonikastorias.gr και η «ΦΩΝΗ» για το σχόλιο πριν από λίγες μέρες, σχετικά με τις ανύπαρκτες πληροφοριακές πινακίδες προς Κορέστεια – Πρέσπες – Φλώρινα, πριν από τον ανισόπεδο κόμβο της Κορομηλιάς. Σχόλιο, το οποίο είχε τεράστια απήχηση στην τοπική μας κοινωνία, και ιδιαίτερα στους οδηγούς,  οι οποίοι παρασυρόμενοι, λόγω της ανύπαρκτης σήμανσης, βρίσκονταν ξαφνικά στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής (!), μέσω του νέου δρόμου που δόθηκε στην κυκλοφορία τον περασμένο Ιούλιο.

Σήμερα επισκεφθήκαμε και πάλι τον Α/Κ κόμβο της Κορομηλιάς και διαπιστώσαμε (όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μας), ότι τοποθετήθηκαν μεν σε εμφανή σημεία, πρίν από τον κόμβο, πληροφοριακές πινακίδες κατεύθυνσης πρός Κορέστεια – Πρέσπες – Φλώρινα, πλήν όμως έγινε κατά τη γνώμη μας, μισή δουλειά και θα εξηγήσουμε, γιατί.

Ενώ η σήμανση των νέων πινακίδων που τοποθετήθηκαν, παραπέμπει, σωστά, δεξιά προς Κορέστεια – Πρέσπες – Φλώρινα ακολουθώντας την έξοδο προς Κορομηλιά, μπαίνοντας όμως πάλι στον παλιό δρόμο και λίγο πρίν από τον κόμβο, παραμένει η πινακίδα, μόνο προς Κορυτσά και Κορομηλιά (βλέπε φωτογραφία).

Πουθενά πάλι πινακίδα προς…

Περισσότερα στο fonikastorias.gr

 

 

Back to top button