ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Γιάννης Πετσώνης: Ο 17χρονος γκολκίπερ της Καστοριάς που αγωνίστηκε πρώτη φορά με την ομάδα, όχι όμως κάτω από τα δοκάρια!

Ο 17χρονος γκολκίπερ της Καστοριάς που αγωνίστηκε μακριά από τη φυσική του θέση κόντρα στη Λευκίμμη εξομολογείται τις εντυπώσεις του στη «METROSPORT».

Γράφει ο Αχίλλειος  Έξαρχος

Τα πολλά προβλήματα απουσιών και η λειψανδρία στο ρόστερ ανάγκασαν την Καστοριά να ολοκληρώσει το ματς με τη Λευκίμμη με τρεις (!!!) τερματοφύλακες στην ενδεκάδα της.

Εκτός του Κράτσιου, ο οποίος κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, στο παιχνίδι συμμετείχαν, επίσης, και οι άλλοι δύο γκολκίπερ, Μακρής και Πετσώνης, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγές αγωνιζόμενοι όχι στη φυσική τους θέση. Για τον 17χρονο Γιάννη Πετσώνη, μάλιστα, ήταν η πρώτη του εμφάνιση με την Καστοριά, αφού ο Μακρής έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τους «γουναράδες». «Ηταν ωραίο συναίσθημα. Ετσι κι αλλιώς, άλλωστε, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με την Καστοριά. Η κατάσταση της ομάδας τα έφερε έτσι και αγωνίστηκα μέσα και όχι στη φυσική μου θέση. Μπορώ να πω, μάλιστα, ότι το σκεφτόμουν πως μπορεί να συνέβαινε με δεδομένα τα προβλήματα απουσιών που υπήρχαν. Δεν είχε πολλές επιλογές ο προπονητής», σχολίασε στη «ΜETROSPORT» ο Γιάννης Πετσώνης, ο οποίος μετακόμισε φέτος στην Καστοριά από τους Κρόνους Μανιάκων.

«Δεν υπάρχει άγχος»

Πώς έκρινε, όμως, την, ολιγόλεπτη έστω, συμμετοχή του; «Σίγουρα είναι πιο εύκολο για έναν τερματοφύλακα να παίζει μέσα. Όπως και για έναν άλλο παίκτη να παίζει στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν έχεις άγχος διότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα», τόνισε. Όσο για το αν σκέφτεται, πλέον, να… αλλάξει θέση; «Η αλήθεια είναι πως μου πέρασε λίγο από το μυαλό. Όλοι θέλουν να παίζουν μέσα, άλλωστε», απάντησε με χιούμορ.
metrosport.gr

 

 

Back to top button