Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Ο Καρυπίδης στους δημοφιλέστερους περιφερειάρχες στην Ελλάδα και η Τελιγιορίδου η δημοφιλέστερη βουλευτής στη Δυτ. Μακεδονία (βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΠΑ Research μιλά στο www.kozani.tv για τη μεγάλη δημοσκόπηση στη Δυτική Μακεδονία. Ποια είναι τα στοιχεία της έρευνας που ξεχωρίζουν

Στο www.kozani.tv μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΠΑ Research Τάσος Γεωργιάδης σχετικά με τη μεγάλη δημοσκόπηση που γίνεται για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία και αφορά στη δημοτικότητα των Βουλευτών των τεσσάρων νομών της Περιφέρειας, των Δημάρχων των πρωτευουσών των νομών αυτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γεωργιάδης εξηγεί ποια στοιχεία της δημοσκόπησης που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον-τα αναφέρει ως εντυπωσιακά , όπως ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι στους δημοφιλέστερους περιφερειάρχες στην Ελλάδα με θετική εικόνα 50% και η Τελιγιορίδου η δημοφιλέστερη βουλευτής στη Δυτ. Μακεδονία με θετική εικόνα 38, 5. (εντυπωσιακά χαμηλά οι αρνητικές γνώμες για την Τελιγιορίδου  σε σύγκριση με τους άλλους βουλευτές της Δ. Μακεδονίας)

Τα αποτελέσματα για τη δημοτικότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τη δημοτικότητα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη έχουν ως εξής:

Θετική & Μάλλον θετική: 50%

Αρνητική & Μάλλον αρνητική 39%

ΔΓ/ΔΑ 11%

Δείτε τη σχετική κάρτα:

ΧΟΡΗΓΟΣ: Ιωαννίδης α.ε. | ΚΟΖΑΝΗ

www.kozani.tv

 

 

 

 

 

Back to top button