Καστοριά

Η Σουλτάνα Ζορπίδου σχολιάζει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Για την βουλευτή Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, που οι δημοσκοπήσεις την αναγνωρίζουν ως πρόσωπο εμπιστοσύνης των πολιτών του νομού Καστοριάς και μάλιστα σε μια εποχή που στον δημόσιο λόγο, κατευθυνόμενο ή όχι, το κυβερνητικό έργο δέχεται μεγάλη κριτική, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής σημαντικά.
Άσχετα με τον αν τοπικά συμφωνούμε πάντα ή αν ταυτιζόμαστε με τον αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την εθνική κρίση και τα βαθιά της μη οικονομικά αίτια, στα οποία έχουμε όλοι ανεξαιρέτως μερίδιο ευθύνης, υπάρχουν σε κάθε τόπο συγκεκριμένα και χρόνια ανοιχτά ζητήματα και εκκρεμότητες που ή δυσχεραίνουν τον βίο των πολιτών ή εμποδίζουν την ολοκλήρωση έργων, σκοπών, στόχων των πολιτών και της περιοχής μας, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής και μεγαλώνοντας το ήδη υπάρχον τεράστιο πρόβλημα του νομού μας και ιδιαίτερα της πρωτεύουσας Καστοριάς, που έχει συρρικνωθεί δημογραφικά σε χωριό. Γνωρίζετε φαντάζομαι πως έχουμε την μεγαλύτερη ανεργία νέων στην Ευρώπη με ποσοστό που φτάνει σε τρομακτικά επίπεδα.
Η βουλευτής δεν μπορεί να κάνει θαύματα, δεν μπορεί να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που άλλοι εδώ και δεκαετίες έστησαν περίτεχνα και τώρα το βλέπουν να γκρεμίζεται σαν κάστρο από τραπουλόχαρτα. Αν ήταν στο χέρι της να το κάνει θα το έκανε, είμαι σίγουρη γι αυτό. Όμως το πρόβλημα είναι σύνθετο και απαιτείται η συνεργασία όλων των υπευθύνων, δήμων και περιφέρειας. Και όπως γνωρίζετε επίσης, εκεί αντιμετωπίζει ο πολίτης δημότης Καστοριάς το τραγικότερο πρόβλημα.
Η βουλευτής απέδειξε στα ελάχιστα χρόνια της θητείας της, σε σύγκριση με άλλους πάντα, πως έργα και ζητήματα που είχαν ταλαιπωρήσει δεκαετίες ολόκληρες τον τόπο και είναι προϊόντα συμφοράς της προηγούμενης κυβέρνησης και της νοοτροπίας των τέως και νυν βουλευτών του νομού να κρατάν τα αιτήματα στα συρτάρια, να συμπονούν και να υπόσχονται λύση στους αιτούμενους πολίτες αλλά για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, να μην γίνεται ποτέ τίποτα και τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα να διαιωνίζονται,μπορούν να διεκπεραιωθούν.
Βέβαια αν λυθούν τα προβλήματα πως θα ρυθμίσουμε τις σχέσεις εξουσίας και εξάρτησης θα μου πείτε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Η βουλευτής απέδειξε με μια σειρά από επιτυχίες που όσοι έχουν μάτια και αυτιά τις γνωρίζουν, ακόμα και οι της αντιπολίτευσης, πως υποχρέωση του βουλευτή είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και να αφουγκράζεται τις εκκλήσεις για υποστήριξη αξιολογώντας και ιεραρχώντας τα αιτήματα και φέρνοντας την λύση.
Γι αυτό και οι πολίτες δίκαια της αναγνωρίζουν την θέση της πιο σοβαρής, εργατικής και αποτελεσματικής εκπροσώπου του νομού Καστοριάς και μάλιστα στην πιο κρίσιμη και δύσκολη εποχή της ιστορίας της.
Σε ευχαριστούμε Ολυμπία!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Back to top button