Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά: Απαλλάχθηκε συμπολίτισσά μας από τις κατηγορίες της κακοποίησης ζώου

Προς γνώση όλων των φιλόζωων σχετικά με την αγαπημένη μου σκυλίτσα «Λούση», αλλά και προς διαλεύκανση της αλήθειας και αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου.
Στις 27/03/2017 έγινε καταγγελία σε βάρος μου για «δήθεν» κακοποίηση ζώου, διότι εντός της ιδιοκτησίας μου βρισκόταν σκύλος ράτσας pitbull δήθεν υποσιτισμένος και ταλαιπωρημένος και ότι «δήθεν» δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του.
Η κατηγορία αυτή εν τέλει αποδείχθηκε ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, ενώ η σχηματισθείσα σε βάρος μου δικογραφία τέθηκε στο ΑΡΧΕΙΟ της Εισαγγελίας Καστοριάς βάσει της υπ’ αριθμ. 103/2017 πρότασης της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας (υπ’ αριθμ. Α637/2017 έγγραφο).
Αναφέρω πως, σε αυτοψία που είχε διενεργηθεί στην οικία ΛΕΦΑ από κλιμάκιο του τμήματος Κτηνιατρικής υπηρεσίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της «Λούση», αλλά και με βάση τις από 05/04/2017 και 15/06/2017 κτηνιατρικές εκθέσεις, ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ τα καταγγελλόμενα, παρά ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ, «η Λούση διαβιοί υπό άψογες συνθήκες και τηρούνται απολύτως οι κανόνες ευζωίας της, ότι διαθέτει καθαρό πόσιμο νερό και τροφή, ότι βρίσκεται υπό συνθήκες που επιτρέπουν την φυσική της κίνηση, ότι διαθέτει βιβλιάριο υγείας με όλα τα απαραίτητα εμβόλια και ότι έχει στειρωθεί, εμβολιαστεί και αποπαρασιτωθεί». Κατόπιν τούτων, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ και η καταγγελία αποδείχθηκε απόλυτα ΨΕΥΔΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.
Η μικρή μας «Λούση» αποτελεί ήδη από τις 22/03/2017 μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΕΦΑ και έκτοτε λαμβάνει από εμάς ανελλιπώς κάθε φροντίδα και αγάπη σε υπερθετικό βαθμό.
Καστοριά, 15 Δεκεμβρίου 2017
ΘΕΟΔΟΤΑ ΛΕΦΑ

 

 

svouranews.blogspot.com

 

 

Back to top button