ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ – Πονγκ: Μια νίκη και δυο ήττες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Την Κυριακή 17/12/2017 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η 10η-11η-12η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της κατηγορίας του Α’ Τοπικού Βόρειας Ελλάδας. Η καστοριανή ομάδα  ταξίδεψε στα Ιωάννινα έχοντας την απουσία του Γκιμουρτζίνα Ιωάννη καθώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω ίωσης.

Αναλυτικότερα, ο  Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα του  Γ.Σ. Βόλου, τον Απόλλων Βόλου και τον Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων όπου και οι τρεις αγώνες ήταν πολύ κρίσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Καστοριανή ομάδα έκανε μια νίκη και δύο ήττες, καθώς στους πρώτους δυο αγώνες δεν παρουσιάστηκε σοβαρή και ηττήθηκε. Ωστόσο στον τρίτο αγώνα της ημέρας κέρδισε εύκολα την ομάδα του Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων.

Πιο αναλυτικά, στον πρώτο αγώνα της ημέρας απέναντι στην ομάδα του Γ.Σ. Βόλου ο Κένταυρος Καστοριάς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 στις νίκες σε έναν αγώνα όπου τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες υπέρ της ομάδας του Βόλου.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας απέναντι στον Απόλλων Βόλου η Καστοριανή ομάδα έχοντας ψυχολογία στο ναδίρ από την ήττα του προηγούμενου αγώνα της ημέρας, δέχτηκε και δεύτερο σοκ καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 στις νίκες.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας απέναντι στον Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων η Καστοριανή ομάδα έπρεπε να τον κερδίσει πάση θυσία και ταυτόχρονα να πάρει και την διαφορά σε σχέση με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου για να ελπίζει για την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος, στον συγκεκριμένο αγώνα ο Κένταυρος Καστοριάς τον κέρδισε με σκορ 4-2 στις νίκες και ταυτόχρονα πείρε και την διαφορά που χρειαζόταν.

Έτσι μετά από αυτές τις τρεις αγωνιστικές η Καστοριανή ομάδα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει την διαφορά από τους διώκτες της, διότι εάν δεν έκανε τις δυο ήττες τότε θα είχε πάρει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα και για την άνοδο στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας.

Αποτελέσματα:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” – Γ.Σ. Βόλου: 2-4

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” – Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου: 1-4

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”- Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων: 4-2

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Αχ, Γκιμουρτζίνας Τρ, Ζαγκότσης Δ, Ζούπας Μιχ.

Γ.Σ. Βόλου: Παπαδημητρίου, Παπαβασιλείου, Μπασαγιάννης

Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου: Αγιάνογλου, Μακεδόνας, Λιάπης

Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων: Θώμα, Κίτσιος, Κουντούρης

Βαθμολογία (12ης αγωνιστικής):
Α/Α Ομάδα Βαθμοί Νίκες Ήττες Παιχν.
1 Α.Σ.Ε.Α Βέροιας 23 11 1 47-13
2 Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης 21 9 3 38-20
3 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 19 7 5 35-32
4 Φ.Ε.Α Ιωαννίνων 19 7 5 34-33
5 Γ.Σ. Βόλου 18 6 6 29-34
6 Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης 18 6 6 36-33
7 Α.Ε.Α. Καβάλας 17 5 7 30-34
8 Α.Φ. Άδωνη Θεσσαλονίκης 16 4 8 24-39
9 Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου 15 3 9 26-34
10 Α.Σ.Ε.Α Δράμας 14 2 10 17-46
*  Οι τρεις πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας.

* Οι τρεις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στο Β’ τοπικό Βόρειας Ελλάδας.

 

Back to top button