Καστοριά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς στο ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο για ευχές (φωτογραφίες)

http://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/kapi1.jpg

Κοντά στους πολίτες της τρίτης ηλικίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος βρέθηκε σήμερα στο ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο Καστοριάς και αντάλλαξε ευχές  για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Στο  χώρο του ΚΑΠΗ τον Αντιπεριφεριάρχη υποδεχτήκαν ο Πρόεδρος και η  Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κκ. Θεόδωρος Μυλωνάς, Μαρία Παπανικολάου καθώς και η Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κα. Ελένη Μελίδου και συζήτησαν για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.http://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/kapi3.jpghttp://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/kapi2.jpghttp://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/kapi4.jpg

Στη συνέχεια ο κ. Αδαμόπουλος επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς, είδε από κοντά όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονται στο κέντρο φροντίδας  και συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκφράζοντας την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη  του πολύτιμου έργου τους.

Στο ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε προς όλους τους πολίτες,   ο κ. Αδαμόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, υπογραμμίζοντας  το πολύτιμο έργο τέτοιων δομών και την ανάγκη στήριξης   τους με κάθε δυνατό τρόπο.

http://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/girokomio1.jpg

http://kastoria.pdm.gov.gr/wp-content/uploads/2017/12/girokomio.jpg

 

 

 

 

One Comment

  1. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως κούρασαν τον κόσμο αυτά τα τερτίπια τους. Πώς μπορούν να μας πείσουν όταν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θυμούνται αυτούς τους ανθρώπους και τους επισκέπτονται “on camera”; Τι θέλουν να μας δείξουν; Και ποιον πείθουν; Ας γίνει μια έρευνα να απαντήσει ο κόσμος πώς τη βλέπει αυτή την τακτική. Νισάφι! Οι ίδιοι οι παππούδες τι να σου κάνουν! Απολαμβάνουν τα λίγα λεπτά που έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής και μετά πάλι στο καβούκι τους.

Back to top button