Καστοριά

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» (φωτογραφίες)

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, στο χώρο το κυλικείου του ΤΕΙ Καστοριάς και ήρθε σε επαφή με τους φοιτητές, οι οποίοι στήριξαν με ποικίλους τρόπους τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά:

  • Την φοιτητική παράταξη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Καστοριάς και ιδίως το πρόεδρο κ. Τουμπουλίδη Χαράλαμπο και την κα. Καλούδη Μαρία, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικο Βazaar στο χώρο του κυλικείου,  τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στον οργανισμό για την στήριξη της νέας μας δράσης «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού».
  • Την φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ και ιδίως τον γραμματέα κ. Τσακίρη Νίκο και τον Μαζαράκη Μενέλαο για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και γραφική ύλη.

Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός  θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη των παιδιών.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες

Σας ευχαριστούμε!

«Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

 

Back to top button