ΕλλάδαΚόσμος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσα φαγητά μπορούν να μαγειρευτούν στην καφετιέρα…

Αν πεινάσετε και δεν έχετε κουζίνα, μπορείτε να φτιάξετε ολοκληρωμένα γεύματα στην καφετιέρα σας. Αρκεί να την πλύνετε καλά μετά, για τον καφέ σας…

Και μακαρόνια, και τοστ, και κεφτεδάκια, και σολομό, και λουκάνικα… Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι όλα αυτά τα φαγητά – και πολλά ακόμα – μπορούν να μαγειρευτούν αποκλειστικά με τη χρήση της καφετιέρας!

Με λίγο νερό και πολύ… φαντασία, αυτά τα γεύματα ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά στομάχια. Κανείς δεν καταλαβαίνει την διαφορά από μία κανονική κουζίνα, αφού η καφετέρια λειτουργεί εξαιρετικά ως υποκατάστατο!

Λίγο νερό που βράζει και η καφετέρια κάνει θαύματα. Ό,τι λαχταρά το στομάχι σας, αρκεί να τοποθετήσετε λίγο νερό, ύστερα να αρχίσει το βράσιμο και είναι έτοιμο. Βέβαια, τα λουκάνικα σε μια κανονική κουζίνα θέλουν δέκα λεπτά, αλλά στην καφετιέρα θέλουν μία ολόκληρη ώρα!

Ποιος είπε όμως ότι η καφετιέρα φτιάχνει μόνο καφέ… Είναι η καλύτερη λύση για τους φοιτητές που δεν έχουν κουζίνα! Αρκεί να την πλύνουν καλά μετά το μαγείρεμα, γιατί διαφορετικά, η μυρωδιά του καφέ τους δεν θα είναι και πολύ ευχάριστη!

Δείτε στο βίντεο πώς να φτιάξετε 4 απλά γεύματα:

One Comment

Back to top button