Κόσμος

Μηχανορραφίες, απιστίες, γυμνή Μελάνια και ίντριγκα! Το βιβλίο που χτυπά ανελέητα τον Τραμπ!

– Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Ντόναλντ Τραμπ τα τελευταία εικοσιτετράωρα – Κυκλοφόρησε το βιβλίο που φέρνει… τα πάνω – κάτω στον Λευκό Οίκο, τόσο σε επίπεδο πολιτικής, όσο και σε επίπεδο… κλειδαρότρυπας – Γίνεται ανάρπαστο στα βιβλιοπωλεία κι αρκεί να διαβάσει κανείς μερικά μόνο αποσπάσματα για να αντιληφθεί το γιατί – Η υπόσχεση του Τραμπ στη Μελάνια όταν διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες και η σχεδόν καθολική απουσία του από τη ζωή του 12χρονου γιου του – Η στάση (του ιδιωτικού του αεροσκάφους) στο Atlantic City για ένα… τουρ στο καζίνο του, με απώτερο σκοπό να “ρίξει” το μοντέλο που συνόδευε φίλο του!

ύσκολες μέρες για τον Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται ξανά στον «αφρό» της επικαιρότητας για όλους τους… λάθος λόγους. Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 05.01.2018, έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή του Πλανητάρχη.

Ηλεκτρισμένες Πολιτείες Αμερικής!

Όσα αναφέρει είναι πραγματικά πρωτόγνωρα. Περιγράφουν ένα τοξικό περιβάλλον γύρω από τον Τραμπ, πριν και μετά την εκλογή του. Το υπογράφει ο Μάικλ Γουλφ και κάνει… αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: Βάζει φωτιά! (σ.σ. «Φωτιά και Οργή»).

Ο Τραμπ επιχείρησε να μπλοκάρει την κυκλοφορία του και όχι απλά δεν τα κατάφερε, αλλά το βιβλίο τελικά κυκλοφόρησε και κάποιες μέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Κι έκανε πάταγο. Βιβλιοπωλεία στην Ουάσινγκτον το είδαν να γίνεται sold out σε είκοσι λεπτά!

Οι λόγοι; Πολλοί. Άλλωστε τι… δεν έχει το βιβλίοΑναφορές για την Ιβάνκα Τραμπ ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αναφορές για…

Η συνέχεια στο Newsit.gr

One Comment

  1. Παρατήρησα σε όλο το διάστημα από την εκλογή του προέδρου TRAMP ανακοινώνεται μόνο της αναλήθειες που σκόπιμα οι αποτυχημένοι σοσιαλιστές ανακοινώνουν. Επιτρέψετε μου να σας πληροφορήσω μερικές σπουδαίες αλήθειες που πραγματοποίησε όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Το χρηματιστήριο έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ .Η οικονομία της Αμερικής έχει κάνη αλματώδη άνοδο. Η ανεργία είναι χαμηλότερη από τους τρεις προην προέδρους. Το ποσοστό απεργίας είναι 4.1% το ίδιο όσο ήταν πριν από 17 χρόνια. To GDP αναπτύξει από 1% επί Οbama σήμερα είναι 3,3% . Μείωσε την φορολογία σε όλες της επιχειρήσεις σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες ,κάτι που είχε κάνη ο Donald Reagan και η οικονομία της Αμερική είχε ανεβεί στα ύψη. Έχει περιορίσει αποτελεσματικά την λαθρομετανάστευση επιθυμία όλων τον Αμερικανών. Στον τομεα της τρομοκρατίας, έχει περιορηση το ΙΣΙΣ, σε μικρή περιοχή. Και αυτή η δραστηριότητα του είναι ενός χρόνου παρόλο ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι 100% επέκτασης τού δημοκρατικού κόμματος ( Οβαμα’ς στρατηγική να τοποθέτηση δικούς του ανθρώπους σε θέση κλειδιά- Judges, CIA, FBI, paper Media, Colleges, TV,Police )

Back to top button