Καστοριά

Επίσημο Δελτίο Τύπου από την Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου για Καστοριά

Η Δ.ΕΔ.Α ,η δημόσια επιχείρηση φυσικού αερίου εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο επιβεβαιώνει την έναρξη των εργασιών για φυσικό αέριο στην περιοχή μας το α’ εξάμηνο του 2019.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης- Επιχειρηματικότητας- Εμπορίου και Τουρισμού   Παναγιώτης Κώττας, κάνοντας παράλληλα και ένα καυστικό πολιτικό σχόλιο:

Δελτίο τύπου από τις 13/12/2017 στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ. Αφιερωμένο σε όλους τους “δύσπιστους” αλλά και τους “αμφισβητίες” του μεγάλου έργου Ανάπτυξης για την περιοχή μας, οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό αναφέρονταν σε μη επίσημες διαβεβαιώσεις της επιχείρησης.
Φθηνό ρεύμα, φυσικό αέριο και φορέας διαχείρισης λιμνών Δυτικής Μακεδονίας, ανοίγουν με το καλό τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας πως πλέον η Περιφέρεια μας έχει ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτή.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά Συγχαρητήρια στον μπροστάρη αυτών των επιτυχιών, το Θόδωρο Καρυπίδη.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Δ.Ε.Δ.Α

4 Comments

  1. Θυμάμαι έναν καθηγητή μου στη χειρουργική , ο οποίος αν κάτι δεν πήγαινε καλά στην εγχείρηση , παρ’όλη τη σχολαστική τήρηση όλων των απαραίτητων σχετικών πρωτοκόλλων , πριν συνεχίσει με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση , σήκωνε το αφοσιωμένο του κεφάλι από το χειρουργικό
    πεδίο για να πει μικροχαμογελώντας στους παρακολουθούντες φοιτητές του : Παιδιά επιβάλλεται βρίσιμο !

    Επιβάλλεται βρίσιμο ! λοιπόν :

    Γαμώτο ! Ποιος υπογράφει το δελτίο τύπου ;
    Ό’τι κι αν είναι , ” χαρτί ” χωρίς υπογραφή και ζητάει να το πάρουμε στα σοβαρά ;

    Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης όταν βγάζει ” χαρτιά ” απ’ το γραφείο του έτσι τα στέλνει ,έτσι τα κοινοποιεί ; χωρίς την υπογραφή του ; Καλός Αντιπεριφερειάχης !!

    Βέβαια ο Αντιπεριφερειάχης δεν είναι χαζός ! αποκλείετε !

    Είναι όμως καλός Αντιπεριφερειάρχης για χαζούς πολίτες …….

  2. Ω, μα βέβαια πολύ επίσημο, καταρχάς η ημερομηνία πάνω δεξιά είναι
    24 Νοεμβρίου 2017, τώρα το θυμηθήκατε?
    Και είναι τόσο επίσημο που είναι ανώνυμο, ανυπόγραφο και ασφράγιστο!

  3. Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβαν οι παραπάνω σχολιαστές είναι ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα (δελτία τύπου) είναι αναρτημένα στο επίσημο site της ΔΕΔΑ από τις 13/12/2017 (υπάρχουν print screens στο προσωπικό μου προφίλ). Ως προς τις υπογραφές να σημειώσω πως ούτε τα δελτία τύπου που αναφέρονται στις άλλες Περιφέρειες είναι υπογεγραμμένα (παρ’ όλα αυτά εκείνα μάλλον απευθύνονται στους έξυπνους Στερεοελλαδίτες, Ανατολικόνμακεδόνες κλπ)
    Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε αμφισβήτηση της είδησης και μάλιστα κάποιοι επικαλούνταν τη μη ύπαρξη δελτίου τύπου στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ. Χρειάζεται μεγαλύτερη επιβεβαίωση;
    Αυτό πιστεύω μπορούν να το κατανοήσουν μόνο οι νοήμονες πολίτες κύριε Κουκουφίκα.

  4. Για να βγει ένα δελτίο τύπου στηρίζεται σε κάποιες αποφάσεις , οι οποίες αποφάσισαν να διανεμηθεί φυσικό αέριο και στην Καστοριά · οι αποφάσεις αυτές έχουν και υπογραφή .

    Δείξτε μας αυτές τις αποφάσεις ,να δούμε τις υπογραφές , να ησυχάσουμε και ν’αρχίσουμε να …..κατανοούμε…

    Ή το καλύτερο , βγάλτε εσείς μια ανακοίνωση που να λέει ότι στην Καστοριά θ’αρχίσουν οι εργασίες για το φυσικό αέριο το Α εξάμηνο του 2019 , και υπογράψτε την με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σας ! ν’αρχίσουν να καταλαβαίνουν αυτό ” που δεν κατάλαβαν ” οι συμπολίτες σας και προ παντός ν’ αρχίσουν να γίνονται και …..νοήμονες …..γιατί δεν το κάνετε ;

Back to top button