ΑθλητικάΚόσμος

Η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο τα είπε όλα

Κάτια Αβέϊρο: “Ήταν ότι ακριβώς ήθελα να πω, Κριστιάνο Ρονάλντο”

“Όταν ήρθες στην Λισσαβόνα 12 ετών, γεμάτος δάκρια και ελπίδες, είπαν πως ήσουν άλλο ένα παιδί από την Μαδέϊρα. Σε λιγότερο από πέντε χρόνια έπαιζες στην βασική ομάδα της Σπόρτινγκ.”

“Όταν έπαιξες τα πρώτα σου παιχνίδια με τους νέους, είπαν πως ήσουν άλλο ένα παιδί με τρίπλες. Λίγους μήνες αργότερα υπέγραψες για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.”

“Όταν έφτασες στην Αγγλία είπαν πως ήσουν μόνο μια υπόσχεση. Σε έξι χρονιές σκόραρες 118 γκολ.”

“Όταν πήρες μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, είπαν πως ήσουν απλά ένα όνομα που θα πούλαγε φανέλες. Από το 2009 έχεις σκοράρει 422 γκολ σε 418 αγώνες και πρακτικά έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ που θα μπορούσε κάποιος να σπάσει για τον σύλλογο”.

“Όταν κέρδισες την πρώτη σου Χρυσή Μπάλα το 2008, είπαν πως αυτό ήταν όλο. Κέρδισες άλλες 4”.

“Όταν έγινες αρχηγός της Εθνικής σου, είπαν πως ήσουν άλλος ένας αρχηγός χωρίς χάρισμα, ότι δεν ήσουν ηγέτης. Το 2016 έγινες ο πρώτος Πορτογάλος που σήκωσε το Euro με την Πορτογαλία.”

“Τώρα εδώ και 2-3 παιχνίδια που δεν σκοράρεις σαν εξωγήινος λένε πως είσαι άλλος ένας παίκτης στο τέλος της καριέρας του, τελειωμένος. Μην ανησυχείς. Όταν πανηγυρίζεις με ένα τρόπαιο στο χέρι σου στην κορυφή του Άϊφελ ή σκοράρεις ακόμα ένα κρίσιμο γκολ ή μόλις σπάσεις κι’ άλλο ρεκόρ, θα τους έχεις να σε παρακολουθούν. Να χειροκροτούν, φυσικά. Άνθρωποι για λύπηση. Είναι ότι τους έχει απομείνει”.

-Sfairas

REAL MADRID GREECE FANS

 

 

Back to top button